جای تبلیغات شما اینجاست09139099748


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم امید و آدرس shamimomid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

ممنون از تبادل لینک 

از اینکه با ما تبادل لینک میکنید ممنونیم







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 208
بازدید دیروز : 236
بازدید هفته : 587
بازدید ماه : 565
بازدید کل : 137670
تعداد مطالب : 251
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 2



Alternative content


آمار مطالب

:: کل مطالب : 251
:: کل نظرات : 20

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 2
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 208
:: باردید دیروز : 236
:: بازدید هفته : 587
:: بازدید ماه : 565
:: بازدید سال : 23269
:: بازدید کلی : 137670

RSS

Powered By
loxblog.Com

مجله الکترونیکی شمیم امید

اخبار لحظه به لحظه داعش را از این سایت مشاهده کنید
چهار شنبه 4 تير 1393 ساعت 12:33 | بازدید : 1312 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
 
زمان انتشار خبر: سه شنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

 توسط شبکه خبر

داعش وارد خاک عربستان شد/ غافلگیری و وحشت سعودی ها

 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین به ولایت امیرالمومنین(ع)
از قدیم گفتن ((هر که با آل علی در افتاد     ور افتاد))سعودی های ملعون حرامزاده منتظر وعده خدا باشیدو.......

منابع امنیتی گزارش دادند تروریست های داعش با عبور از بیابان های استان الانبار و پیشروی به سمت جنوب، از مرز عربستان گذشته و گذرگاه عرعر در خاک این کشور را تصرف کردند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رسانه های عربی منطقه از حمله تروریست های داعش به گمرک عراق و عربستان در منطقه عرعر خبر دادند.
نشریه الحیات گزارش داد، یگان های داعش مستقر در استان الانبار که پیش از این، مناطق طریبیل و الولید در مرز عراق و سوریه را تصرف کرده بودند، با حرکت به سمت جنوب در بیابان های غرب عراق، به مرز عربستان رسیده و شهر مرزی عرعر را در خاک عربستان تصرف کردند.

مقامات ایران و سوریه بارها به کشورهای حامی تکفیری ها هشدار داده بودند آتش تجهیز و تقویت تروریست ها دامن خود آنها را نیز خواهد گرفت.



پس از حمله داعش به عرعر، ارتش اردن نیروهایش در مرز با عراق را افزایش داد، اما سعودی ها که از این اقدام داعش غافلگیر شده اند، هنوز واکنش رسمی نشان نداده اند، اما هراس و وحشت در صفحات اینترنتی آنها، موج می زند.

 

* داعش از مرزهای لبنان و اردن که کوهستانی هستند عبور کرده، چطور میشود جلو آنها را در صحرای باز عرعر گرفت!

 

 

 

 

 

* سعودی ها که پس از حمله داعش به موصل و شهرهای عراق، آنها را مجاهدان راه اسلام می دانستند اکنون غافلگیر شده و نمی دانند چه موضعی باید اتخاذ کنند. برخی از آنها ادعا کرده اند که ارتش عراق به عمد راه داعش را باز گذاشته تا به سمت اردن و عربستان بروند.

برخی چهره های رسانه ای سعودی از بروز اختلاف شدید میان فرماندهان ارتش عربستان در زمان حمله داعش انتقاد کرده اند. برخی نیز اعلام کرده اند که گشودن جبهه جنگ میان آزادگان مجاهد! و عربستان سعودی جبهه مجاهدان را دچار انشقاق می کند و باید از جنگ دست کشید.

یک روزنامه نگار به نقل از الحیات نوشته است که با حمله یگان های مرزی عربستان، نیروهای داعش از عرعر عقب نشینی کرده اند، اما چنین خبری در الحیات نیست.

در این میان، قابل اعتناترین مطلب به نقل از سایت صهیونیستی دبکا نوشته شده. دبکا گزارش داده است که ملک عبدالله، پادشاه عربستان با وجود کسالت و بیماری شدید، شخصا با السیسی، رئیس جمهور مصر تماس گرفته تا او تضمین بدهد که در صورت پیشروی داعش در داخل خاک عربستان، مصر ارتش خود را برای دفاع از آل سعود به عربستان خواهد فرستاد. دبکا پیش بینی کرده که داعش به اردن نیز، که تاکنون حامی لجستیکی آنها بوده، حمله خواهد کرد.

اسکای نیوز امروز تصاویری پخش کرد که در آن نشان داده می شود شهر الرطبه در تسلط داعش است. این شهر کوچک مرزی، شاهراه ارتباطی بغداد به امان پایتخت اردن است و حضور داعش در آن، علاوه بر عربستان، اردن را نیز می ترساند.

 

* انس حسن، تحلیلگر سعودی مدعی شده که علت حمله داعش به عربستان، اختلاف نظر میان عربستان و امریکا برسر اهداف داعش در عراق است. وی نوشته است که مقامات سعودی اصرار دارند حاکمان کشور آینده سنی نشین در عراق را آنها باید تعیین کنند و چنانچه کشور جدید تحت نظر قطر یا ترکیه باشد، عربستان دیگر کمکی به پروژه تقسیم عراق نخواهد کرد. اما امریکا نقش ایران و مصر را مهم می داند و نمی خواهد درگیر شود و در حال حاضر تنها می تواند به نوری مالکی فشار بیاورد که کنار رفته و دولت مرکزی عراق سرنگون شود. این نویسنده نزدیک به خاندان سعودی تصریح می کند که عربستان نگران است که امریکا بازهم بطور پنهانی با ایران کنار بیاید و باوجود صرف هزینه های هنگفت توسط عربستان، عراق همچنان دولتی نزدیک به ایران داشته باشد.

برخی عقیده دارند، حمله داعش به عرعر هشداری به آل سعود بوده که جایگاه خود را بشناسند.

 

* داعش به ترساندن سعودی ها ادامه می دهد:

 

* صفحه داعش اعلام کرده بزودی پرچم خود را بر فراز این مکان نصب می کند.

 

* این یکی ادعا کرده که ما به مرزها اعتقادی نداریم و به جایی هم حمله نمی کنیم چون اینجا اصلا سرزمین خودمان است و از قبل هم همینجا بودیم.

 

* داعش از جوانان، مردان شجاع می سازد ولی آل سلول (آل سعود) از آنها بچه قرتی می سازد. در زیر متن هم تصویری از صفحه شبکه ام بی سی عربستان گذاشته که مسابقه عشقولانه ترین اس ام اس و قشنگ ترین مدل موی سال 2014 را برگزار می کند.

 

واکنش های بعدی سعودی ها:

 

* مفتی وهابی: اگر شما مجاهدین صادقی هستید به ایران حمله کنید اگر مرد هستید. به عربستان حمله نکنید چون همه مردمش مسلمانند.

 

* مفتی وهابی: ببینید گمراهی را. نمیگویند به ایران حمله کنید، می گویند به عربستان حمله کنید:(

 

* جنگنده تایفون فقط در اختیار شش کشور است. عربستان قوی ترین نیروی هوایی خاورمیانه را دارد.

 

* مرزهای عراق و عربستان مسطح هستند و هیچ ارتشی بدون پشتیبانی هوایی نمی تواند عبور کند.

 

* فرماندهان داخل سیستم راداری با دقت اوضاع را زیر نظر دارند.

 

 

* زمان کندن کله هایتان نزدیک است! (پس از تماس ملک عبدالله با رئیس جمهور مصر).

 

علت دیگر تمایل داعش به ترساندن سعودی ها:

* سران دولت اسلامی عراق و شام، داعش، بویژه ابوبکر بغدادی وابسته به وهابی ها هستند، اما از یک سال پیش و پس از آنکه سعودی ها کنترل تکفیری های جبهه النصره سوریه را به دست گرفتند، رقابت برسر جانشینی اسامه بن لادن و خلافت بر سرزمین های خیالی اسلامی شدت گرفت و داعش و النصره با یکدیگر درگیر شدند.

ایمن الظواهری، سرکرده القاعده نیز از سعودی ها جانبداری کرد و از ابوبکر بغدادی خواست، تحت امر جبهه النصره و سعودی ها باشد، اما سرکرده داعش که خود را خلیفه دولت اسلامی عراق و شام می داند زیر بار نرفت و عربستان کمک هایش به داعش در سوریه را کاهش داد و فقط به پشتیبانی از یگان های داعش در عراق پرداخت.

در عراق نیز، افسران سابق گارد ریاست جمهوری صدام  که فرماندهی عملیات نظامی ترویست های داعش را بر عهده دارند، سعودی ها را از جمله خائنین به صدام و حزب بعث می دانند و با وجود برخورداری از کمک های آنها، مترصد فرصتی برای انتقام هستند.

تروریست های داعش با تسلط بر گمرک عرعر و شهرهای مرزی عربستان، می توانند دارایی ها و تجهیزات بیشتری به چنگ آورده و به مقر خود در منطقه عشار نشین الانبار منتقل کنند.

ضمن این که، از نظر سیاسی و رسانه ای نیز، وابستگی خود به سعودی ها را تخطئه کرده و خود را مستقل نشان می دهند.

 

عراق و عربستان بیش از 800 کیلومتر مرز مشترک دارند که قسمت بیشتر آن مرزهای استان الانبار است که با پشتیبانی سعودی ها تبدیل به مقر داعش شد تا نقطه اعزام تکفیری ها به سوریه باشد. اما اکنون دست پروده های وهابیت و بازماندگان حزب بعث 112 کیلومتر از مرزهای عربستان را در اختیار گرفته اند و حتی احتمال می رود، اردن نیز به سرزمین های تحت خلافت خلیفه قرن بیست و یکم اسلام!! افزوده شود.

ابوبکر بغدادی که خود را وارث و جانشین شایسته اسامه بن لادن می داند، از دید تروریست ها خلیفه تمام سرزمین های اسلامی است.

برای ظهور حضرت حجت دعا بفرمایید

 



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
:: برچسب‌ها: داعش , عربستان , حمله به عراق , ظهور امام زمان ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اردن مقصد بعدی داعش
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 20:2 | بازدید : 1494 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
گروهک تروریستی داعش اعلام کرد که مجددا پالایشگاه اصلی نفت عراق موسوم به بیجی را در شمال بغداد به تصرف کامل خود درآورده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یک سرکرده داعش با اعلام این خبر که داعش هم‌اکنون بسوی اردن در حال حرکت است، تأکید کرد: حکومت اردن، حکومتی "مرتد"، "کافر" و "فاسق" و مبارزه با آن واجب است و اگر مزدوران طاغوت این کشور توبه نکنند، تنها شمشیر در انتظار آنها خواهد بود.

به گزارش انتخاب ؛ گروه تروریستی داعش به تازگی فیلمی را به امضای فردی به نام «غریب اردنی» منتشر کرده که در آن نشان داده شده این فرد در کنار دو نفر از عناصر گروه تروریستی «داعش» پیوستن خود به «امارت اسلامی عراق و شام» یا همان «داعش» را اعلام و در آن دولت اردن را تهدید و آن را دولتی "مرتد"، "کافر" و "فاسق" توصیف و تأکید می‌کند که جهاد تنها با ریختن خون‌ها و خرابی و ویرانی و قتل و کشتار انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری "زاد الاردن الاخباری"، «غریب الاردنی» در ادامه این پیام ویدئویی، پیام ویژه‌ای را برای اهالی شهر مرزی «معان» در اردن ارسال می‌کند. وی در این پیام از اهالی شهر معان خواسته تا علیه نظام جنایتکار اردن که شریعت اسلامی را زیر پا گذاشته قیام کنند و اینکه تنها راه نجات و رهایی از این نظام جهاد و مبارزه است.

وی مدعی است، سلفی اردنی وابسته به یک فرد یا مکتب و حزب و جماعت خاص نیست و اینکه فرد یا حزب خاصی آن را تشکیل نداده است، به همین دلیل از هیچ حزب یا فردی در این راه تبعیت نکنید و اجازه ندهید، کسی شما را از مبارزه با این نظام مرتد باز دارد.

العریب الاردنی تاکید می‌کند که داعش در نزدیکی آنهاست و اهالی معان شعله‌ای را که در راه مبارزه با نظام روشن کرده‌اند، خاموش نکنند و اجازه هم ندهند که کسی این شعله را خاموش کند زیرا داعش همواره یار و یاور آنها خواهد بود و یاری مردم معان، فریضه‌ای واجب نه تنها برای داعش بلکه برای تمام مردم اردن است.

داعش شهر معان اردن را به قیام علیه نظام اردن دعوت می‌کند

دو حامی برجسته داعش، روحانیون مورد وثوق آل سعود و آل ثانی»

به گزارش انتخاب ؛ یکی از پایگاه خبری یمنی نزدیک به سلفی ها - به نقل از اسناد اطلاعاتی آمریکا - لیستی از پشتیبانان مالی داعش منتشر کرد

در میان این اسامی، نام «شیخ سلمان بن فهد العوده» و «شیخ فهد احمد مبارک» نیز وجود دارد!

در این میان 28 شخصیت سعودی،12 شخصیت عراقی که شش نفر از آنها از تاجران معروف عراقی هستند، ده پاکستانی، هشت الجزایری، شش فلسطینی، شش مغربی، شش سنگالی، شش اندونزیایی، پنج کویتی، چهار اریتره ای، سه ترکیه ای، چهار مصری و لبنانی، دو بریتانیایی و نیز شخصیت هایی از غنا، سودان، اردن، یمن، قطر، بحرین، جزایر کومور، کنیا، سومالی، موریتانی، نیجریه، نپال، سریلانکا، تایلند، بنگلادش و افراد مقیم سوئد، هلند و استرالیا به چشم می خورد.

بر اساس این اسناد، کمک ها شامل  فراهم آوردن حمایت لازم شامل برپایی نشست ها و گردهمایی ها برای تحکیم روابط میان سرکرده های گروه های مسلح و نمایندگان آنها و توسعه عملیات های آنها و راه های حمایت مالی،توسعه سایت ها و پایگاه های اینترنتی گروه های مسلح و انتشار کتاب، روزنامه و دیگر حمایت های رسانه ای است.

این اسناد تاکید دارد، حامیان عراقی گروه های تروریستی در عراق از وابستگان رژیم سابق هستند که هم اکنون در بازارهای عراقی به تجارت مشغول هستند.این افراد دارای نمایندگی تجاری و سرمایه گذار در بخش صنعت و تجارت هستند.



داعش مجددا پالایشگاه اصلی عراق را تصرف کرد

گروهک تروریستی داعش اعلام کرد که مجددا پالایشگاه اصلی نفت عراق موسوم به بیجی را در شمال بغداد به تصرف کامل خود درآورده است.

  این پالایشگاه طی 10 روز گذشته تحت محاصره شبه نظامیان بود و حملات آنها چندین بار دفع شده بود.

پالایشگاه نفت بیجی یک سوم سوخت مورد نیاز در عراق را تامین می کند و تصرف این پالایشگاه توسط شبه نظامیان به سهمیه بندی بنزین در این کشور منجر شده است.

گروهک تروریستی داعش بخشهایی از شمال و غرب بغداد از جمله شهر موصل را تصرف کرده است. شبه‌نظامیان همچنین در حال پیشروی به سمت یک سد حیاتی در نزدیکی حدیثه هستند.

سخنگوی شبه نظامیان گفت: اداره پالایشگاه بیجی در استان صلاح الدین اکنون به قبایل محلی واگذار شده است.

جیم مویر خبرنگار بی بی سی در اربیل گفت: اگر شبه نظامیان به دنبال کنترل مناطق تصرف شده و عرضه انرژی به موصل باشند، تصرف این پالایشگاه بسیار حائز اهمیت است.

گزارش‌ها از افتادن پالایشگاه بیجی به دست تروریست‌های داعش در حالی منتشر می‌شود که تصرف این پالایشگاه گرچه به دولت عراق آسیب‌های جدی می‌زند اما نفع چندانی برای داعش و هم‌پیمانان آن نیز نخواهد داشت.

گروه تروریستی داعش از شب گذشته حملات خود برای تصرف پالایشگاه بیجی، بزرگترین پالایشگاه نفت عراق را شدت بخشیده و براساس گزارش‌های رسیده از عراق توانسته بخش اعظم این پالایشگاه را به دست بگیرد و از کارکنان آن نیز خواسته تا به سر کارهای خود بازگردند.

گرچه این پالایشگاه به دست تروریست‌های داعش افتاده اما از آنجا که نفت خام مورد استفاده آن از طریق خط لوله از چاه‌های نفت جنوب عراق به این پالایشگاه پمپاژ می‌شود، با قطع انتقال نفت از جنوب به این پالایشگاه عملا این تاسیسات بلا استفاده خواهد بود.

کارشناسان مسائل نفتی معتقدند که با پایان یافتن ذخایر نفت خام موجود در مخزن‌های پالایشگاه بیجی، شبه‌نظامیان داعش توانایی انتقال نفت خام به این پالایشگاه برای تصفیه را نخواهند داشت و عملا این پالایشگاه استفاده چندانی برای داعش و هم‌پیمانان آن ندارد.

اما از سوی دیگر از آنجا که پالایشگاه بیجی بزرگترین پالایشگاه نفت عراق و بزرگترین تولید کننده نیازهای داخلی این کشور به نفت و مشتقات آن محسوب می‌شود، تعطیلی آن و تصرفش به دست داعش باعث تشدید بحران سوختی در عراق خواهد شد.

کارشناسان مسائل انرژی در عراق معتقدند که از آنجایی که بیشتر چاه‌های نفت این کشور در کنترل دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق است، تهیه نفت خام برای پالایشگاه بیجی از سوی داعش و هم‌پیمانان آن به مقدار زیاد ممکن نخواهد بود و پالایشگاه بعد از مدتی به مخزن‌های خالی و بدون استفاده تبدیل می‌شود.

پیش از حمله داعش 15 هزار و 800 تن در پالایشگاه بیجی مشغول به فعالیت بودند و 100 کارشناس خارجی نیز آنها را در این امر یاری می‌کردند که با تعطیلی آن کارشناسان خارجی پالایشگاه را ترک کردند اما داعش از دیگر کارکنان پالایشگاه خواسته تا به سر کار خود بازگردند.



:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , متفرقه , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کشتار مفتی های سنی توسط داعش
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 19:29 | بازدید : 1172 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

داعش، 21 عالم اهل سنت عراق را کشت

بین الملل > خاورمیانه - واحد مرکزی خبر نوشت:

تروریست های تکفیری در جنایتی دیگر بیست و یک نفر از علما و کدخدایان اهل سنت را در دو شهر راوه و عنه استان انبار کشتند.
به گزارش واحد مرکزی خبر از بغداد ؛منابع امنیتی اعلام کردند : این اقدام تکفیریها درپی بیعت نکردن این افراد با سران تروریستها صورت گرفته است . تروریست های تکفیری دیروز هم رئیس قبیله العبید اهل سنت در استان کرکوک را تهدید به مرگ کردند.
تروریست ها از شیخ انور العاصی رئیس قبیله العبید در استان کرکوک خواستند تا با انها بیعت کند اما مخالفت وی با این اقدام منجر شد تا تروریستها به شهر حویجه حمله کنند و در پی کشتن شیخ برایند.
رییس قبیله العبید اهل سنت به کردستان عراق فرار کرد اما تکفیریها خانه شیخ و اطرافیان او را به اتش کشیدند. این در حالی است که تروریست ها همچنان مردم موصل را تحت فشار قرار می دهند.
تروریستها امروز اعلام کردند : ظرف یک هفته اینده تمامی مراقد دینی شیعه و اهل سنت موجود در موصل را منهدم خواهند کرد.
انها پیشتر تندیس های علمای دینی و نخبگان علمی را که در مراکز استان موصل نصب شده بود، منهدم کردند و بارگاه دو پیامبر یونس و شیت را هم مسدود و خادمان را بازداشت کردند. در استان صلاح الدین نیز از کشته شدن پنجاه و پنج تروریست خبر رسیده است.
در دو شهر بلد و الدور ، ارتش عراق توانست پانزده تن دیگر از تروریستها را به هلاکت برساند.
این در حالی است که جنگ ارتش عراق و داوطلبان مردمی با تکفیریها همچنان در استان های موصل ، کرکوک ، دیاله ، الانبار و صلاح الدین ادامه دارد.



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اونایی که میخوان بدونن پول نفت مملکتمون چی میشه بخونن
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 18:57 | بازدید : 1145 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
فرجام پرونده تحقيق از ستاد سوخت/واريز پولها به حساب شخصي
بخش داخلي الف، 2 تير 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۱

پرونده‌هاي تحقيق و تفحص از بخش‌هاي مختلف دولتي كه عموما به عملكرد دولت قبل باز مي‌گردد يكي پس از ديگري از طرف مجلس انجام و به رسانه‌ها راه پيدا مي‌كند. تحقيق و تفحص از بنياد شهيد، ساخت داروها در داخل و تحقيق و تفحص از ستاد سوخت كشور. ستادي كه حتي خبر دستگيري چند نفر در اين پرونده بمب خبري محسوب مي‌شد، كه البته مشخص نيست امروز اين پرونده در چه وضعيتي به سر مي‌برد.

حالا يكي از اعضاي هيات تحقيق و تفحص از ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور از روند برگزاري جلسات اين ستاد انتقاد كرده و مي‌گويد: «بر اساس مدارک پرونده، حساب های شخصی برای برخی مدیران باز شده بود و درآمد ستاد حمل و نقل سوخت به حساب های شخصی واریز شده است.»
امید کریمیان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و یکی از اعضای هیات تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل به مهر توضيح داده است: بر اساس قانون ستاد مدیریت حمل و نقل باید یارانه ای را که دریافت می کرد برای نوسازی ناوگان حمل و نقل اختصاص دهد که یارانه مورد نظر به حساب های شخصی واریز شده و برای اهداف مورد نظر تخصیص نیافته است.»
در سال ۸۵ قرار بود ۶۵۰۰ دستگاه اتوبوس از کشور چین خریداری شود، که بر اساس گزارشهای دیوان محاسبات حتی یک دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد کشور نشده و خبری از اعتباری که برای خرید این اتوبوس‌ها تخصیص داده شده بود، نیست.

دی ماه سال ۹۱ تقاضای تعدادی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از سال اول اجرای برنامه چهارم توسعه تا مردادماه ۱۳۹۱ به تصویب رسید اما با گذشت حدود ۱۸ ماه از تصویب این تحقیق و تفحص هنوز نتیجه آن از تریبون صحن علنی مجلس قرائت نشده است.

براساس تبصره ۸ ماده ۲۱۴ آئین‌نامه داخلی مجلس، مهلت انجام تحقیق و تفحص ۶ ماه از تاریخ صدور ابلاغ اعضای هیئت است و در صورت ضرورت با درخواست هیئت تحقیق و تفحص و تصویب هیئت رئیسه مجلس تا ۶ ماه دیگر قابل تمدید است.

درحالي كه همه منتظر اعلام نتيجه مربوط به تحقيق و تفحص اين پرونده هستند، اميد كريميان مي‌گويد:‌ «متاسفانه بدون اینکه نتیجه این تحقیق و تفحص اعلام شود عملا این پرونده مختومه شده است.»
ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در عمر ۶ ساله‌اش علي‌اكبر محرابيان و محمد رويانيان را در راس مديريتي خود داشته است.

خبري كه سرنوشتش مشخص نشد
هفته اول ارديبهشت ماه بود كه حجت‌السلام محسني اژه‌اي خبر از «ارسال پرونده تخلفات مالي مدیر یک باشگاه پرطرفدار به قوه قضاييه» سخنگوي قوه قضائيه توضيح داد كه درارتباط با پرونده ستاد مديريت سوخت «تا کنون سه نفر بازداشت شده اند و بقیه با قید وثیقه آزاد هستند.»

يك هفته بعد اخباري منتشر شد كه در آن گفته مي شد‎؛ يكي از بازداشت شدگان مديرعامل سابق پرسپوليس و رئيس سابق ستاد حمل و نقل سوخت بوده است.

سایت جهان، درآخرين ساعات شب دوشنبه ۱۵ ارديبهشت خبری با این مضمون روی خروجی خود منتشر کرد: «مدیرعامل سابق پرسپولیس به اتهام تخلفات مالی از جمله اختلاس و پولشویی بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. یک منبع آگاه با اعلام این خبر به جهان گفت که وی که ظهر امروز به شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت احضار شده بود برای تحقیقات بیشتر بازداشت شده است.»
جهان در ادامه نوشت: بعد از تهيه اين گزارش رئيس‌جمهور دستور برکناری وی را صادر کرده است. گفته می شود پرونده تخلفات وي نهايي شده و به قوه قضائيه فرستاده شده ‌است.

این در حالی است که باشگاه خبرنگاران جوان، فردا صبح انتقال رویانیان به اوین را تکذیب کرد و نوشت: یک منبع آگاه در گفتگو با اين خبرگزاري و در پاسخ به این سؤال که آیا "محمد رویانیان" به اوین منتقل شده است، گفته: این خبر صحت ندارد و این فرد به زندان اوین منتقل نشده است. وی افزود: چنانچه فرد مذکور بازداشت شده باشد قطعا به سایر مراجع قضایی منتقل شده است.

اما دقایقی بعد از این تکذیبیه، خبرگزاری دولتی ایرنا بازداشت رویانیان را تایید کرد و نوشت: یک منبع آگاه ضمن تایید بازداشت «محمد رویانیان» مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رییس سابق ستاد سوخت، افزود، وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.

پس از اين خبر تا امروز هيچ گزارش رسمي از سرنوشت اين پرونده در دست نيست. در اين شرايط اظهارات اين نماينده مجلس و عضو كميته تحقيق و تفحص از ستاد سوخت كشور كه خبر از واريز پول به حساب هاي شخصي توسط اين مديران داده و گفته بود كه پروند عملا مختومه شده، تامل برانگيز است.



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
عقده سال 65 را در 88خالی کردند
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:36 | بازدید : 1407 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

هادي غفاري در گفت‌وگو با خبرآنلاين به خاطره‌يي ناگفته و مهم درباره محمود احمدي‌نژاد پرداخته است.

عضو نيروهاي خط امام و از مبارزان فعال انقلاب با بيان اينكه «سال 64 به خاطر ميرحسين موسوي دعواي تندي با احمدي‌نژاد كردم» گفت: من سال 64 و 65 دعواي تندي را با احمدي‌نژاد كردم، در اوج جنگ. آن زمان اين آقا در دانشگاه علم و صنعت دانشجو بود. آقاي ميرحسين موسوي، نخست‌وزير بودند، در آن شرايط سخت جنگ، يك باندي كه امروز هم مخالف آقاي ميرحسين موسوي هستند آن روز هم عليه ايشان فعال بودند، اما امام طرفدار جدي آقاي موسوي بود.

من براي سخنراني در دانشگاه علم و صنعت دعوت شده بودم، يك باندي كه همه كنار هم نشسته بودند، يك آخوندي هم بين آنها بود، اين باند عليه موسوي شعارهاي تندي مي‌دادند، يك آقايي بلند شد يك نسبتي به آقاي ميرحسين موسوي داد، من گفتم اگر راست مي‌گويي بر پدرت لعنت. گفت با پدرم چه كار داري؟ گفتم اتفاقا من به پدرت لعنت نفرستادم چون مي‌دانم دروغ مي‌گويي.

حجت‌الاسلام هادي غفاري با بيان اينكه «من آن زمان نمي‌دانستم كه احمدي‌نژاد است» افزود: دقيق خاطرم نيست اما نسبت نارواي سياسي داد.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

 

سردار شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی آنها بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارند.

سردار شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی آنها بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارند.

سردار شریف در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری «انتخاب» بیان داشت: سپاه و نیروهای مسلح ماموریت تعریف شده ای دارند و درچارچوب آن عمل می کنند و وظایف خود را انجام می دهند.

وی در پاسخ به این سئوال که واکنش سپاه به حمله ی احتمالی گروه تروریستی داعش چه خواهد بود گفت: سپاه در همه ی شرایط و حالات وظایف تعریف شده و مصرح قانونی خود را به صورت جدی و با اراده مصم انجام می دهد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: امریکایی ها گروه تروریستی داعش را تحریک به حمله به مرزهای ایران می کنند ولی این گروه تروریستی بنا به دلایل متعدد فعلا استعداد چنین کاری را ندارد.

سردار شریف در پاسخ به سئوالی در مورد تحلیل رسانه های خارجی از سخنان مقامات ایران و رد کردن پیشنهاد آمریکا در مورد عراق تاکید کرد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران پیشنهاد همکاری نظامی با آمریکا را رد کرده است.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب افزود: آن چیزی که آقا فرمودند آن بود، کسانی که مسبب اتفاقات عراق و شکل گیری گروه تروریستی داعش هستند نمی توانند با آنها مقابله کنند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: طرح داعش یک طرح امریکایی - صهیونیستی است که با بعثی ها نیز گره خورده است، با این حال مرجعیت، مردم، اقوام و دولت مستقل عراق و اقوام عراق از پس این گروه تروریستی برمی ایند و این مسئله را نیز نشان داده اند.

وی تصریح کرد: اکنون پیشروی داعش سد شده و بخش هایی از مناطقی که این گروه تصرف کرده بود پس گرفته شده است.



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
کی‌روش: عاشق ماندن در ایران بودم ولی برخی نخواستند
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:28 | بازدید : 1426 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
خبرنگاری به کی‌روش گفت که شاید داور صحنه را ندیده باشد؟ کی‌روش پاسخ داد: چنین چیزی ممکن نیست چون او در سه متری صحنه بود. من نمی‌خواهم به او بی‌احترامی کنم اما واقعا درک این مطلب دشوار است که چطور صحنه را دید و پنالتی نگرفت.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 

سرمربی تیم ملی فوتبال می‌گوید ایران برابر بوسنی با شور و اشتیاق بیشتری به میدان می‌رود تا پیروزی به دست بیاورد.

به گزارش انتخاب، کارلوس کی‌روش در حاشیه تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران در کمپ کورینتیانس در جمع خبرنگاران حاضر شد و پاسخگوی سوالات آنها بود.

وی ابتدا درباره وضعیت تیم ملی گفت: خوشبختانه مطلبی را که می‌توانم اکنون بگویم این است که با وجود انجام دو بازی سخت به دلیل آماده‌سازی خیلی خوبی که پیش از جام جهانی داشتیم، اکنون هیچ مصدومی نداریم و همه بازیکنان‌مان سرحال هستند.

کی‌روش افزود: مطمئنا بازیکنان تیم ملی بعد از باخت به آرژانتین کمی عصبی هستند و بازسازی روحیه آنها کمی دشوار است اما از بعد روحی - روانی خیلی روی بازیکنان کار کردیم و به آنها گفتیم نتیجه بازی تمام شده را نمی‌شود، برگرداند.

 

سرمربی تیم ملی ادامه داد: نگرش ما این است که نسبت به نتایج به دست آمده رضایت نداریم و می‌خواهیم هرچه بیشتر پیشرفت کنیم و در بازی‌های بعدی عملکرد بهتری از خود نشان دهیم. نمی‌خواهم بازیکنانم حس رضایت یا خوشحالی داشته باشند چون هنوز چیزی به دست نیاورده‌ایم که به خاطرش جشن بگیریم. دقیقا نگرشی که از بازیکنانم انتظار دارم، داشته باشند، این است که با شوق و اشتیاق فراوان به مصاف بوسنی بروند تا به پیروزی برسند.

 

سرمربی پرتغالی تیم ملی در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه عملکرد تیم ملی برابر آرژانتین توقع مردم ایران را بالا برده و شاید این مسئله فشار روانی روی تیم ملی ایجاد کند، گفت: ما هرگز برای بالا بردن انگیزه‌مان به بازی‌های قبل توجه نداشته‌ایم. بازی به بازی میل و انگیزه‌مان را برای پیروزی بیشتر می‌کنیم. قطعا برابر بوسنی هم این گونه خواهد بود.

 

کی‌روش در ادامه گفت: امروز صبح به بازیکنانم گفتم که یک خبر بد برایشان دارم و یک خبر خوب. آنها خواستند که اول خبر بد را بشنوند. به آنها گفتم که خبر بد این است که اگر فکر کرده‌اند بازی برابر نیجریه و آرژانتین سخت بوده است، باید بدانند که بازی سوم بسیار سخت‌تر است.

 

وی افزود: خبر خوب هم این بود که اگر بتوانیم بوسنی را شکست دهیم، به دور بعدی صعود می‌کنیم. مسئله اصلی این است که اکنون تیم‌های زیادی در جام نیستند که وضعیت ما را داشته باشند و بتوانند با پیروزی در بازی آخر صعود کنند اما سوال این است که آیا این کار دشوار است؟ من می‌گویم که بله قطعا این گونه است و همین مسئله شور و انگیزه ما را زیاد می‌کند.

 

سرمربی تیم ملی افزود: مطلب مهمی که اکنون وجود دارد این است که اگر می‌خواهیم نتیجه دلخواهمان را کسب کنیم، نباید شادی بیش از حد داشته باشیم و مغرور شویم. باید با همان افتادگی قبلی برابر بوسنی قرار بگیریم.

خبرنگاری در ادامه از کی‌روش درباره تمدید قراردادش با تیم ملی پرسید و به او گفت که در ایران جو بسیار مثبتی برای ماندن او ایجاد شده است. کی‌روش پاسخ داد: در درجه اول خیلی شفاف می‌گویم که شنیدن این خبر که در ایران از بالاترین مقام اجرایی کشور گرفته تا مردم حس خوبی به من دارند، بسیار خوشحال کننده است.

 

وی افزود: از 10 ماه پیش که به جام‌جهانی صعود کردیم آرزویم بوده که در جام جهانی خیلی خوب کار کنیم. حالا هم تمرکز من کاملا بر روی بازی سوم‌مان برابر بوسنی است تا هر چه بیشتر افتخار و غرور برای ایران بیاوریم. ارائه جزئیات بیشتر دراین‌باره را فعلا مناسب نمی‌دانم.

 

کی‌روش با این حال گفت: در 10 ماه گذشته با کارها و رفتارهایم بارها ابراز کردم که ماندن در ایران برایم افتخار است و دوست دارم که در خدمت ایران باشم اما متاسفانه در این مدت برخی با من بازی کردند و این باعث شرمندگی من شد. عاشق ماندن در ایران بودم ولی برخی اجازه ندادند. وقتی برای خداحافظی به ایران بیایم، خواهم گفت که این افراد چه کسانی بودند اما اکنون فقط روی بازی با بوسنی تمرکز می‌کنم.

 

سرمربی تیم ملی همچنین در پاسخ به سوالی درباره عملکرد داور دیدار ایران و آرژانتین گفت: آن بازی تمام شده و بحث درباره آن فایده‌ای ندارد اما این را می‌گویم که اگر فیفا چمدان آن داور را نبدد و آن را به خانه‌اش نفرستد متوجه می‌شویم که آنجا مشکلی وجود دارد. همه می‌دانیم که فوتبال بازی اشتباه‌هاست. اما آن داور صربستانی باید پاسخ دهد که چرا صحنه پنالتی را دید ولی آن را ندیده گرفت؟ دیروز این فرصت را داشتم که سری به صفحه شخصی این داور در شبکه اجتماعی فیسبوک بزنم. نوع پاسخ دادن او به کامنت‌ها خیلی چیزها را نشان می‌داد که البته وظیفه من نیست درباره آنها تحقیق کنم بلکه رییس فدراسیون باید به این مسئله بپردازد.

 

کی‌روش ادامه داد: من فقط یک مربی هستم و اگر بیشتر درباره داوری صحبت کنم من را محکوم خواهند کرد اما واقعا این سوال را دارم که چگونه آن داور صحنه را دید و پنالتی را نگرفت. بالاخره یک نفر باید پاسخ این سوال را بدهد. ایشان باید به هواداران فوتبال در ایران پاسخگو باشد.

 

در این لحظه خبرنگاری به کی‌روش گفت که شاید داور صحنه را ندیده باشد؟ کی‌روش پاسخ داد: چنین چیزی ممکن نیست چون او در سه متری صحنه بود. من نمی‌خواهم به او بی‌احترامی کنم اما واقعا درک این مطلب دشوار است که چطور صحنه را دید و پنالتی نگرفت.

 

کی‌روش در پایان و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ممکن است آرژانتین و نیجریه در دیدار آخر خود دست به تبانی بزنند، گفت: من ذهن شکاکی ندارم.

 



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , متفرقه , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
علت استفاده مردم ایران از ماهواره عدم درک صاحبان رسانه ملی است
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:21 | بازدید : 1419 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پخش خاطره ای قدیمی در خبر 20:30 شبکه دوم سیما ، باعث حیرت ناظران سیاسی در مورد اهداف پشت پرده ی این اتفاق شده است.

رضا سلیمانی با ارسال یادداشتی در این رابطه به «انتخاب» ، می نویسد:

هر بيننده‌اي كه پنج‌شنبه 29/3/93 برنامه «صرفاً جهت اطلاع‌»، را از رسانه ملي!! ديده و اطلاع‌رساني را رسالت صداوسيما تعريف كرده باشد، دچار تناقض مي‌شود، افسوس مي‌خورد و اين سؤال برايش پيش مي‌آيد كه رسانه ملي را چه مي‌شود و چه كساني يا گروهي برنامه‌هاي سياسي آن را تبيين مي‌كنند؟! اين رسانه، متأسفانه، همزمان با جهت‌گيري برخلاف مسير حركت جامعه، همچون كبكي سر را زير برف كرده و به پيروي بي‌‌چون و چرا، از عقده‌گشايي چند سايت اينترنتي طرفدار دولت گذشته مي‌پردازد و ابائي هم ندارد كه مردم و نخبگان كشور تأسف بخورند.

اگر بپذيريم كه برنامه‌سازي و مخصوصاً انتخاب و ارسال برنامه‌هاي سياسي روي آنتن به ويژه در صداوسيما آن هم از نوع 20:30 آن، براساس نظر مشورتي يك شورا و گروه انجام مي‌شود، اين تأسف دو چندان مي‌گردد، چون يك جريان مرموز كه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 84 در رسانه ملي!! رخنه كرده و با هدف مقابله تبليغاتي با يك جناح سياسي و طرفداري از جناح سياسي مقابل، چوب حراج به همه دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي‌زد و در تمام 8 سال دولت نهم و دهم با پيروي از ادبيات بي‌ادبانه رئيس دولت، اكثر بزرگان انقلاب اسلامي را با همين نوع ادبيات خاص مورد نوازش قرار مي‌داد، حالا حتي پس از گذشت يك سال از استقرار دولت جديد كه برخلاف خواست رسانه ملي!! بر سر كار آمد، هنوز قدرت القاي اهداف خويش را به برنامه‌سازان سازمان دارد و ابتدا از طريق سايت‌ها و برخي روزنامه‌هاي افراطي طرفدار دولت قبل خبر مي‌سازد و بلافاصله به عوامل خويش در اين سازمان، مأموريت برنامه سازي مي‌دهد و مي‌داند كه به بهترين شكل ممكن در پربيننده‌ترين بخش خبري، روي آنتن مي‌رود.

به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

آيا براي ديگر خاطرات ايشان كه از دوران مبارزه، اوايل انقلاب، 8 سال دفاع مقدس و مسائل ديگر به صورت كتاب چاپ و منتشر شده است هم ويژه‌برنامه مي‌سازند؟!

آيا هيچ عقل سليمي در جامعه مي‌پذيرد كه اين اقدامات در راستاي وظيفه اطلاع‌رساني باشد؟ آيا مردمي كه سابقه 8 سال حمايت بي‌چون و چراي صداوسيما از سياست‌ها و ادبيات دولت‌هاي نهم و دهم را مشاهده كرده‌اند، اكنون در اين مقطع باور مي‌كنند كه افزايش مناظره‌ها، دعوت از چهره‌هاي شكست خورده انتخابات، بزرگ كردن مشكلات باقي مانده از دولت مورد حمايت آنها و تحريك مرموزانه مردم عليه دولت يازدهم، از سر نيت خير و دلسوزي و رسالت اطلاع‌رساني باشد؟! شوراي نظارت بر صداوسيما چه مي‌كند؟ ضروري است مخصوصاً نمايندگان رؤساي سه قوه يك بار ديگر برنامه «صرفاً جهت اطلاع» (بخوانيد صرفاً جهت عقده‌گشايي) روز پنج شنبه هفته گذشته (29/3/93) را ببينند و به سران محترم قوا كه الحمدا... با معيار اخلاق و با تعامل عقلاني در رفاقت و صميميت، درصدد حل مشكلات مردم و كشور و پاك كردن سوءتدبيرهاي گذشته و اثرات منفي گفتار و رفتار رئيس جمهور سابق هستند، گزارش بدهند كه در صداوسيماي كنوني چه مي‌گذرد؟! چه كساني يا گروهي در اين سازمان تصميم‌گير هستند؟! چون دشمني با نظام اسلامي و مردان تأثيرگزارش در اين برنامه آن‌قدر هويداست كه اگر كسي مطمئن نباشد كه برنامه‌هاي تلويزيون را از ماهواره‌ها نمي‌گيرد، فكر مي‌كند دارد يكي از برنامه‌هاي شبكه‌هاي دشمن نظام را تماشا مي‌كند.

مطمئناً، شبكه‌هاي معاند انقلاب هم براي رويگرداني جوانان ايران در جمهوري اسلامي اين‌قدر آشكارا، ناشيانه و مغرضانه، خبرسازي نمي‌كنند.

و بالاخره اينكه، گويا هدف مبارزه سياسي و تلاش براي ايجاد فاصله بين مردم و تفكرات آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، آن‌قدر براي اين جريان و گروه مرموز در صداوسيما، حياتي است كه اولاً از يك طرف سخنان ايشان در سخنراني‌ها و ديدارهاي داخلي و خارجي را حتي در مورد دوران دفاع مقدس و امام و رهبري حذف و سانسور مي‌كنند و از طرف ديگر، با ذره‌بين در خاطرات 20 سال پيش مي‌گردند تا كلمه‌اي وفق مراد خويش پيدا نمايند و برنامه بسازند و به اهداف برخي سايت‌ها و روزنامه‌هاي افراطي و جنجالي كمك و نقش مكمل را ايفا نمايند.

والسلام

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
وقتی شعور آدما نم میکشه حرف حسابشون میشه این
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 14:18 | بازدید : 1196 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
روزنامه اعتماد مصاحبه زیر را با حجت الاسلام شجونی انجام داده است:

برخي از اصولگرايان مثل آقايان حدادعادل و توكلي اين روزها اعلام مي‌كنند كه جريان اصولگرايي پاسوز احمدي‌نژاد شده است. شما اين موضوع را قبول داريد كه عملكرد آقاي احمدي‌نژاد در نگاه جامعه به جريان اصولگرايي موثر بوده است؟

من احساس مي‌كنم اين بحث درستي نيست چراكه آرشيوي در مورد رفتار اصولگرايي در گذشته وجود ندارد و حالا بهتر است در مورد آينده اصولگرايي بحث شود.

در مورد آقاي احمدي‌نژاد چطور؟

به نظر من نبايد پشت سر مرده صحبت كرد. آن رييس‌جمهور مرده و رفته است و بايد برود پي كارش.

در مورد عملكردش چطور؟

اينكه عملكردش خوب بوده يا نه بايد از سوي قوه قضاييه مورد بررسي قرار بگيرد البته خود قوه قضاييه هم بايد در محضر الهي در مورد چنين بررسي پاسخگو باشد. اما خب قوه قضاييه در بررسي‌هايش سهلگاري مي‌كند. هنوز تكليف پسر هاشمي‌رفسنجاني معلوم نيست.

اما پرونده او در قوه قضاييه در حال بررسي است.

به هر حال دادگستري ما دادگستري نيست و هاشمي‌رفسنجاني انقلاب را فداي خانواده‌اش كرده است. ما اين روزها گرفتاري زياد داريم. رشوه مي‌گيرند و كسي برخورد نمي‌كند.

بحث ما در مورد اصولگرايان بود. فكر مي‌كنيد چه شد كه شش كانديداي اصولگرا راي نياوردند؟

اصولگرايان در انتخابات رياست‌جمهوري اخير حرف روحانيت را گوش نكردند و به خودشان ضربه زدند. اين‌بار بايد به روحانيت گوش كنند و خودشان را با جامعتين جلو ببرند وگرنه كشور بازهم به دست اصلاح‌طلبان مي‌افتد. من معتقدم دوره روحاني بايد پيش از چهار سال به پايان برسد.

چرا اينقدر نسبت به اين دولت نااميد هستيد؟ هنوز يك سال هم از آمدن دولت يازدهم نگذشته است.

من هيچ اميدي به اين دولت ندارم. اين رييس‌جمهور با كليد آمد ولي اطرافيانش با داس آمده‌اند.

اما آقاي روحاني به دنبال معتدل كردن فضا هستند.

اعتدال همان لغتي است كه ابوموسي اشعري با آن حضرت علي(ع) را خانه‌نشين كرد. شما برويد سخنراني اخير آقاي كريمي قدوسي را بخوانيد.

سخنراني‌شان را خوانده‌ام. منظورتان دقيقا كدام بخش است؟

آقاي روحاني با گوش كردن به حرف اصلاح‌طلبان مشغول پارتي‌بازي است.

اما بخش زيادي از اصلاح‌طلبان هستند كه نه تمايل داشتند و نه دعوت به همكاري شدند.

به هر حال حضور دارند. آقاي روحاني در اين يك سال راست نگفته است.

مثالي داريد؟

بله روحاني گفت بعد از 100 روز ارزاني مي‌آيد پس چرا نيامد؟

خب فكر نمي‌كنيد مشكلاتي كه از دولت آقاي احمدي‌نژاد به جا مانده بود بيش از اين زمان لازم داشته است يا دست دولت را بسته است؟

به هر حال آقاي روحاني به عنوان يك آخوند بايد راست مي گفت . او بين هاشمي، خاتمي و موسوي گير كرده است. وزير كشور اين دولت اعلام مي‌كند كه اختياري در انتخاب استانداران نداشته و معاون اول رييس‌جمهور آنها را انتخاب كرده است اگر اين‌گونه است كه انتخابات مجلس را هم از وزارت كشور بگيريم و به اداره جنگلباني بدهيم.

شما نگران انتخابات مجلس دهم هستيد؟

من كلا نسبت به كابينه دولت يازدهم بدبينم. روحاني هم فقط راي نصف مردم را دارد.

اما ساير كانديدا‌ها كه همگي اصولگرا بودند نتوانستند همين آرا را داشته باشند.

يك مشت زن بدحجاب به اميد آنكه بي‌حجابي شود رفتند و به او راي دادند.

خب پيشنهاد شما چيست؟ حالا بايد چه كرد؟

روحاني بايد استعفا بدهد و به خانه برود.

اينكه امكانپذير نيست... آن وقت چه كسي جايگزينش شود؟

دوباره انتخابات آزاد برگزار مي‌كنيم و يك آدم حسابي مي‌آوريم.

به اصولگرايان بازگرديم... اگر آنها با جامعتين همراه شوند جامعه قبول‌شان مي‌كند؟

اگر سعي كنند بله، مردم مي‌فهمند كه روحاني اصلاح‌طلبان را آورده و تنها تظاهر به دوستي با رهبري مي‌كند.

همواره اينقدر به عملكرد آقاي روحاني انتقاد داشتيد؟

بله؛ 6 سال است كه به جامعه روحانيت مبارز نمي‌آيد. به خاطر دشمني با احمدي‌نژاد.

در يك مقايسه كوچك فكر مي‌كنيد هشت سال دولت آقاي احمدي‌نژاد بيشتر به كشور ضربه زد يا يك سال دولت آقاي روحاني؟

البته همه روساي‌جمهور خوبي و بدي دارند اما آنچه كه از جامعه برمي‌آيد اين است كه آقاي روحاني راست نمي گويد.


:: موضوعات مرتبط: لطیفه , متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روایت مسعود نيلي از بلایی که احمدی نژاد در 8سال بر سر منابع اقتصادی آورد
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 13:7 | بازدید : 1354 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 يك‌سال از زماني كه حسن روحاني به عنوان رييس‌جمهور دولت يازدهم انتخاب شد، مي‌گذرد. او با شعار اعتدال توانست اقبال عمومي را به دست آورد و پيروز كارزار انتخابات شود؛ آن هم در شرايطي كه مردم در هشت سال دولت نهم و دهم با انبوهي از افراط و تفريط‌ها در سياست‌هاي اقتصادي روبه‌رو بودند كه به كل تعادل اقتصاد را به‌هم ريخته و نتيجه آن، چيزي جز ركود تورمي در اقتصاد نبوده است. اما موضوعي كه در اينجا اهميت دارد، اينكه از ابتداي روي كار آمدن دولت يازدهم تاكنون، به معنايابي درست در تعريف اعتدال در حوزه اقتصاد پرداخته نشده است و هر روز يكي از چهره‌هاي سياسي و اقتصادي كشور تعريفي از آن به دست مي‌دهد يا آن را به نفع جريان خود تفسير مي‌كند اما مسعود نيلي، مشاور اقتصادي رييس‌جمهور درباره اعتدال در حوزه اقتصاد معتقد است همين‌كه هيجان و التهاب از تصميم‌گيري‌ها كنار رفته و انتظار نداريد تصميم‌گيرنده كه به تلويزيون مي‌آيد، يك‌دفعه شوكي را به اقتصاد وارد كند، آن را شايد بتوان به‌معناي اعتدال و آرامش برداشت كرد. وي در گفت‌وگو با «اعتماد» با اشاره به اينكه اگر از عقل و علم در تصميم‌گيري‌ها استفاده شود، حتما تصميمات معتدل خواهد بود، متذكر مي‌شود: تعادل به معناي اين است كه عدم تعادل در بازارها وجود نداشته باشد؛ پس ما اگر بخواهيم در اين مسير حركت كنيم، قاعدتا يك مسير منطقي و عقلايي بايد اتفاق بيفتد.
 
اگر ما يك بودجه انبساطي خيلي شديدي در سال 85 داشتيم و بودجه عمراني نيز در حدي رشد كرد كه اصلا در ظرفيت ماشين‌آلات و توان پيمانكاري كشور نبود، دوسال بعد كه با كمبود منابع روبه‌رو مي‌شويم، بودجه عمراني يك‌دفعه كاهش قابل توجهي پيدا مي‌كند
 
كه نتيجه آن وجود تعداد زيادي طرح نيمه تمام است وقتي كه دولت بودجه را افزايش مي‌دهد، اين بودجه در جغرافياي كشور خرج مي‌شود. حالا اگر مردم حوزه انتخابيه يك نماينده‌يي متوجه شوند كه نماينده‌شان در جهت كاهش بودجه عمراني عمل كرده و خواسته بودجه را محدود كند، امتياز منفي به او مي‌دهند
 
‌ اگر ما بخواهيم به موضوع افراط و تفريط‌ها در سياست‌هاي اقتصادي بپردازيم، به نظر شما سياست‌هاي اقتصادي در دوران گذشته چه افراط و تفريط‌هايي داشت؟
 
شايد بتوان گفت كه كاربرد واژه‌هاي افراط و تفريط و اعتدال در حوزه سياستگذاري‌هاي اقتصادي چندان درست نباشد. افراط و تفريط بيشتر در حوزه‌هاي اخلاق و رفتار معنا پيدا مي‌كند و اگر بخواهيم آن را به حوزه‌هاي كلان تسري دهيم، در حوزه سياست بيشتر معنا پيدا مي‌كند، تا اقتصاد. ما آنچه را كه بيشتر در حوزه اقتصاد به عنوان چارچوب و مبنا مورد توجه قرار مي‌دهيم، اين است كه يك سياست يا تصميم اقتصادي، علمي و مناسب هست يا خير؟ آيا از دانش انباشته شده استفاده كرده است يا خير؟ در حوزه اقتصاد بيشتر به اين جنبه‌ها نگاه مي‌شود، تا اينكه بخواهيم بگوييم تصميمي كه گرفته مي‌شود، تصميم معتدلي است يا خير. در كل منظورم اين است كه اگر اين سوال شما را در عرصه سياسي بخواهيم از يك نفر بپرسيم، خيلي راحت‌تر و با مصاديق بيشتري مي‌توان جواب داد. البته براي پاسخ به سوال شما مي‌توان مثال‌هايي زد كه مصداق رويكرد افراط و تفريط باشد، ولي باز هم نمي‌شود افراط و تفريط را به عنوان يك چارچوب راهنماي سلبي مبنا قرار داد. به فرض، يك زماني در مورد تغيير قيمت بنزين از 70 تومان به 100 تومان گفته مي‌شد كه اگر قيمت از 70 تومان به 100 تومان برسد، تورم 100 درصد افزايش پيدا مي‌كندو دولت به‌شدت معتقد بود كه افزايش قيمت انرژي، به معناي دامن زدن به تورم شديد است اما بعد از چند سال، رويكرد درست در نقطه مقابل قرار گرفت؛ به طوري كه حالا ديگر طوري شده بود كه همه توان خودشان را روي اين موضوع مي‌گذاشتند كه دولت را در ايجاد جهش‌هاي بزرگ در قيمت انرژي مهار كنند. در رويكرد جديد، همان دولت خيلي هم با صراحت و قاطعيت مي‌گفت كه افزايش شديد قيمت انرژي، اصلا تورم ندارد و هيچ مشكلي ايجاد نمي‌كند. به نوعي مي‌توان گفت در حالت اول افراط و در حالت دوم، تفريط داشتيم. اما من از اين جهت گفتم كه يك چنين چارچوبي را نمي‌توان براي حوزه اقتصاد در نظر گرفت كه مثلا افزايش قيمت انرژي را كه در سال 93 اتفاق افتاد از اين نظر كه دولت نه قيمت را تثبيت كرد و نه جهش بزرگي در مقياس شبيه به فاز اول به آن داد، نمي‌توان به عنوان رويكرد از پيش تعيين شده اعتدالي معرفي كرد. هرچند در اينجا دولت نه تثبيت قيمت انرژي و نه افزايش قيمت 550 درصدي را دنبال كرد اما راهنماي دولت در افزايش حدود 50 درصدي قيمت انرژي اين نبوده كه بگويد عدم تغيير قيمت تفريط است و افزايش 550 درصدي هم افراط است، حالا بياييم ببينيم بين اين دو مقدار، اعتدال در كجا قرار مي‌گيرد. بلكه اين موضوع مطرح بوده كه شرايط اقتصادي كشور در نظر گرفته شود. از يك طرف لازم بود كه قيمت انرژي افزايش پيدا كند و از طرف ديگر، قيمت انرژي را نمي‌شد فارغ از شرايط اقتصاد كلان كشور تعيين كرد. وقتي اقتصاد كلان كشور با ركود تورمي روبه‌رو است بايد متفاوت از شرايط عادي به اين نوع تحولات پرداخت. به همين دليل وقتي بررسي مي‌كنيم تا به فرمول مناسبي از شرايط بازار انرژي و اقتصاد كلان كشور برسيم، آن زمان متوسط نزديك به 50 درصد قيمت حامل‌هاي انرژي بيرون مي‌آيد. در اينجا علمي تصميم گرفتن مهم است. به اين معنا كه از دانش و تجارب گذشته استفاده كنيم و بعد به يك تصميم مناسب برسيم. حالا ممكن بود اگر اقتصاد كشور در شرايط ركود تورمي به سر نمي‌برد، آن زمان شرايط مساعدي بود كه قيمت حامل‌هاي انرژي با شدت بيشتري افزايش پيدا كند. اگر اينچنين بود به طور قطع افزايش بيشتر قيمت انرژي انتخاب مي‌شد. اگر شما علمي و منطقي تصميم‌گيري كنيد، حتما افراط و تفريط نخواهيد داشت.
 
‌درست است كه شما مي‌گوييد بحث افراط و تفريط را در حوزه اقتصاد نمي‌توانيم به عنوان يك چارچوب راهنما در نظر بگيريم اما نمونه‌هاي بسياري را در اين رابطه در گذشته داشته‌ايم. براي مثال، مصارف بودجه و پافشاري‌هايي كه در حوزه تثبيت نرخ ارز وجود داشت، نمونه‌هايي در اين زمينه است.
 
درست است اما اين گونه مسائل بيشتر اشاره به يك‌سري خصوصيات اخلاقي و رفتاري تصميم‌گيرنده دارد. من اگر يك فرد بدون منطق در ارتباط با مسائل شخصي‌ام باشم و خيلي هيجاني بخواهم تصميم بگيرم كه نمونه‌هايي در اين زمينه در خصوصيات و روحيات افرادي كه در سطح جامعه هستند، ديده مي‌شود، حتما ضررهايي به اعضاي خانواده‌ام و سرنوشت آنها وارد مي‌كنم. هم‌اكنون جمعيت كشور ما از افراد با روحيات و خصوصيات اخلاقي و رفتاري كاملا متفاوت تشكيل شده است اما نكته اينجاست كه وقتي اين موضوع به عرصه اداره كشور مي‌رسد، يك نوع قاعده‌گذاري‌هايي ضرورت پيدا مي‌كند كه به آن نهادسازي مي‌گويند و مانع از اين مي‌شود كه آن خصوصيات فردي كه مي‌تواند در حوزه‌هاي محدود خانواده آسيب‌ رسان باشد، به كل كشور تسري پيدا ‌كند. در واقع نهادهاي مختلفي يكديگر را كنترل مي‌كنند. به اين معنا كه اگر دولت مي‌خواهد تصميمي بگيرد، بايد لايحه‌يي تهيه كند و به مجلس بدهد، يا اگر در دولت نيز قرار باشد تصميمي گرفته شود، بايد هيات دولت تصويب كند. يعني يك ترمزهايي گذاشته شده كه نگذارد خصوصيات شخصي تصميم‌گيرندگان، ميدان مهار نشده پيدا كند. حالا اگر شرايطي پيش‌آيد كه همه نهادها كنار گذاشته شود، اشكال بزرگي كه پيش مي‌آيد اين است كه همان ريسكي كه به يك خانواده آسيب وارد مي‌كرد، در مقياس بزرگ‌تر به كل كشور آسيب مي‌رساند. آن زمان امكان دارد همه بگويند رشد بودجه در اين مقدار به صلاح كشور نيست و مي‌تواند آسيب‌هاي زيادي بزند و تورم و بيماري هلندي ايجاد كند؛ مسائلي كه در دوره‌يي بسياري از كارشناسان و از جمله خود من بارها عنوان مي‌كردم و تصميم‌گيرنده بگويد من اينها را قبول ندارم و اصلا علم اقتصاد را قبول ندارم و هيچ عامل كنترل‌كننده‌يي هم كار نكند، اينجا شما سرنوشت زندگي و معيشت مردم را در معرض يك ريسك خيلي بزرگ قرار داده‌ايد.
 
مثالي مي‌زنم. بعد از رشد بودجه سال 53، بزرگ‌ترين رشد بودجه كشور، در سال 85 بوده است. بعد از رشد نقدينگي سال 54، بزرگ‌ترين رشد نقدينگي كشور در سال 85 اتفاق افتاده است. كشور ما يك‌بار هزينه‌هاي سنگين تصميمات نادرست انبساطي سال‌هاي 1352 و 1353 را پرداخته است. دليل نداشت كه دوباره اين تجربه تلخ را تكرار كند. به خصوص كه اين پديده پس از گذشت بيش از سه دهه انباشت علم و تجربه در دنيا مجددا شكل مي‌گيرد. علم اقتصاد در مورد اين تصميم جمع‌بندي‌هايي دارد كه مي‌توانست پيش‌بيني كند با چه پيامدهايي مواجه خواهيم شد. يا در مورد نرخ ارز اينكه نرخ ارز را براي يك دوره طولاني ثابت نگه داريد، با وجود اينكه تورم در كشور در حال افزايش است، به طور قطع و يقين با جهش ارزي مواجه خواهيد شد كه از يافته‌هاي بديهي علم اقتصاد است.
 
پس علم اقتصاد به ما قدرت پيش‌بيني مي‌دهد و ما اگر خارج از آن چارچوب تصميم‌گيري كنيم، حتما اين تصميم ما خود را به‌صورت يك عارضه ظاهر خواهد كرد اما نكته‌يي كه وجود دارد، اينكه اگر ما در چارچوب علمي و منطقي رفتار نكنيم، امكان دارد در جهتي تصميم بگيريم -اشكالي كه امكان دارد به وجود آيد - كه تصميم بعدي ما بعد از مشاهده اشكالات، درست نقطه مقابل تصميمات قبلي باشد. افراط و تفريط بر اين اساس موضوعيت پيدا مي‌كند. براي مثال، شما وقتي كه شير آب را باز مي‌كنيد، دوست داريد دماي آب معتدل باشد؛ يعني نه خيلي سرد باشد كه اذيت شويد و نه خيلي داغ باشد كه بسوزيد اما اگر ما به حدي شير آب داغ را باز كنيم كه خيلي داغ شود، واكنش معمول همه ما اين است كه به طور همزمان، شير آب داغ را مي‌بنديم و شير آب سرد را باز مي‌كنيم. در نتيجه به دليل اينكه يك واكنش شديد به اين اتفاق نشان مي‌دهيم، اين دفعه آب خيلي سرد مي‌شود. مثال ديگر، زماني است كه بخاري فضاي خودرو را خيلي گرم مي‌كند. در اين شرايط هم بخاري را خاموش مي‌كنيم و هم شيشه‌ها را پايين مي‌كشيم. بعد از آن سردمان مي‌شود. آنچه كه مهم است، اين‌است كه در اين عرصه‌ها كه به امور شخصي برمي‌گردد، ضررهاي آن هم محدود به شخص است اما در عرصه كل كشور آسيب‌ها متوجه كل كشور مي‌شود. پس اگر ما يك بودجه انبساطي خيلي شديدي در سال 85 داشتيم و بودجه عمراني نيز در حدي رشد كرد كه اصلا در ظرفيت ماشين‌آلات و توان پيمانكاري كشور نبود، دوسال بعد كه با كمبود منابع روبه‌رو مي‌شويم و ديگر با آن شدت نمي‌توانيم بودجه را به اين شكل ادامه دهيم، يك ترمز محكم روي بودجه مي‌زنيم و بودجه عمراني يك‌دفعه كاهش قابل توجهي پيدا مي‌كند كه نتيجه آن، وجود تعداد زياد طرح نيمه تمام است كه ديگر هيچ‌وقت نمي‌توانيد به اتمام برسانيد. بنابراين شما مي‌مانيد و حجم انبوهي از طرح‌هاي نيمه‌تمام. در واقع در يك دوره‌يي زياده‌روي‌هاي بسيار زياد در بودجه طرح‌هاي عمراني اتفاق افتاد كه بلافاصله بعد از آن و با كاهش منابع، به ناچار اين بودجه كاهش يافت. حالا شما وقتي خود را از اين عرصه خارج كنيد و از بالا به موضوع نگاه مي‌كنيد، بديهي مي‌دانيد كه افزايش و كاهش شديد بودجه عمراني تبعاتي به دنبال دارد و اين سوال مطرح مي‌شود كه آيا بهتر نبود دولت بودجه را با شيب ملايم افزايش مي‌داد؟ در اينجا ما بايد به‌دنبال سازوكارهاي اقتصاد سياسي موضوع برويم.
 
در حال حاضر يك نفر كه حتي اقتصاد نخوانده و اصلا تجربه‌يي هم ندارد، متوجه مي‌شود كه افزايش يا كاهش بودجه چه پيامدهايي به‌دنبال دارد. چرا وقتي بودجه سال 85 را كه تمام مراحل تصميم‌گيري سازمان برنامه، دولت، مجلس و شوراي نگهبان را طي كرده، كنار بودجه سال 87 مي‌گذاريد كه فقط دو سال از اين بودجه گذشته است، مي‌بينيد كاهش قابل توجهي در بودجه عمراني به قيمت‌هاي ثابت اتفاق افتاده است كه مي‌توانسته اين اتفاق نيفتد.
 
نكته مهم اينجاست كه چك كردن‌ها و متوازن كردن‌ها وجود داشته است يا خير؟ موضوعي كه ما از نظر نهادهاي سياسي به آن مي‌پردازيم. اگر من يك تصميم‌گيرنده در اقتصاد كشور باشم و ذهنيت‌هايي نيز براي خودم داشته باشم تا بخواهم تصميم بگيرم، شما فكر مي‌كنيد چه عاملي مي‌تواند مانع از اين شود كه تصميمات، بازتاب‌هاي غيرقابل كنترلي ايجاد كند؟
 
‌ بالاخره دستگاه‌هايي همچون سازمان برنامه نقش كنترلي مي‌توانند داشته باشند.
 
سازمان برنامه مكانيزم چك كردن و متوازن كردن ندارد. فرض كنيد يك رييس دولتي مي‌خواهد بودجه سال بعد را دو برابر كند، شما فكر مي‌كنيد كجا مي‌تواند جلوي اين تصميم را بگيرد؟ دستگاه كارشناسي مثل سازمان برنامه كه بودجه را تهيه مي‌كند، گزارشي هم ارائه مي‌كند كه پيامد رشد 100 درصدي بودجه چه خواهد بود اما اين سازمان قدرت تصميم‌گيري ندارد؛ فقط مي‌تواند گزارشي كارشناسي تهيه كند كه تصميمات چه نتيجه‌يي در پي خواهد داشت. اما اگر ما مي‌گوييم هيات وزيران بايد بودجه را تصويب كند، نه يك نفر در دولت، پس كل هيات دولت بايد روي آن صحه بگذارند تا تبديل به لايحه شود. بعد از آن، لايحه بودجه بايد به مجلس ارائه شود و در اين بخش، بودجه مراحل زيادي را مي‌گذراند. بنابراين در نظام تصميم‌گيري، ايستگاه‌هاي بازرسي زيادي گذاشته شده است كه كنترل‌هايي روي تصميمات اعمال كنند. حالا اگر اين ايستگاه‌هاي ايست و بازرسي، موردي و سليقه‌يي كار كنند به اين معني كه برخي را بدون هرگونه بازرسي اجازه عبور بدهند و برخي را متوقف كنند، طبيعتا ممكن است هر اتفاقي بيفتد. اين خطر وجود دارد كه تمايلات تعداد كمي از افراد، كل مسائل تخصيص منابع و تمام مقدرات كشور را تحت‌الشعاع قرار دهد. بنابراين نتيجه مي‌گيريم اگر نهادهايي كه در كشور پيش‌بيني شده‌اند، كار خود را به درستي انجام مي‌دادند، قاعدتا نبايد اين اتفاقات مي‌افتاد.
 
‌البته اين نكته را هم در نظر بگيريد كه خود نمايندگان مجلس هم نسبت به بعضي از مواضع دولت جهت‌هاي همسو يا متضاد دارند، بنابراين اگر طرح يا لايحه‌يي به مجلس مي‌رود، گاها براساس منطق علمي نگاه نمي‌كنند، بلكه براساس مواضع سياسي خود نسبت به آن جهت‌گيري دارند.
 
البته نهاد مجلس در همه جا در ذات خود سياسي است. به نظر من در كشور ما سياست تعريف درستي ندارد وگرنه مجلس و پارلمان، يكي از سياسي‌ترين نهاد‌هاي هر كشوري است. آنچه كه اهميت دارد، اينكه هر زمان دولت در بودجه رويكرد انبساطي در پيش گرفته و خواسته حجم بودجه را افزايش دهد، حتما مجلس هم همراهي كرده است. دليل آن هم اين بوده كه وقتي كه دولت بودجه را افزايش مي‌دهد، اين بودجه در جغرافياي كشور خرج مي‌شود. بنابراين اگر طرح عمراني‌اي اجرا مي‌شود، در مناطقي خواهد بود كه نمايندگان مجلس در آن بخش‌ها نمايندگي مي‌كنند. حالا اگر مردم حوزه انتخابيه يك نماينده‌يي متوجه شوند كه نماينده‌شان در جهت كاهش بودجه عمراني عمل كرده و خواسته بودجه را محدود كند، امتياز منفي به او مي‌دهند. در نتيجه در ساختار يك كشور نفتي، از مجلس خيلي سخت مي‌شود انتظار داشت كه نقش كنترل‌كننده رفتار انبساطي دولت را برعهده گيرد. اما اگر در يك كشوري بوديد كه بودجه از طريق درآمدهاي مالياتي تنظيم مي‌شد، داستان شكل ديگري به خود مي‌گرفت. به اين معنا كه در آن‌صورت، برخي از نمايندگان مجلس، كساني را نمايندگي مي‌كردند كه ماليات مي‌دهند و وقتي دولت رويكرد انبساطي در پيش مي‌گرفت، خودبه‌خود مي‌پرسيدند كه اين مخارج را از كجا تامين مي‌كنيد؟! به اضافه اينكه امكان افزايش قابل توجه درآمدهاي مالياتي هم وجود ندارد. درآمدهاي مالياتي افزايش مي‌يابد اما افزايش آن نمي‌تواند جهشي باشد. رشد جهشي درآمدها فقط زماني اتفاق مي‌افتد كه مثلا به منبعي مثل نفت متكي باشيم و افزايش قابل توجهي در قيمت نفت اتفاق بيفتد. البته اگر افزايش درآمدهاي نفتي حاصل از افزايش توليد نفت باشد، باز هم نمي‌تواند جهشي افزايش يابد. بالاخره توليد نفت هم با يك مسير تدريجي افزايش پيدا مي‌كند. بر اين اساس، اين گونه مسائل در كشورهايي پيش مي‌آيد كه در برهه زماني‌اي قرار مي‌گيرند كه جهشي در قيمت نفت اتفاق افتاده است؛ مثل سال‌هاي 83 و 84. اصلا دهه 80، دهه وفور درآمدهاي نفت بوده است. در اينجا، موضوع كيفيت نهادهاي سياسي اهميت بسياري پيدا مي‌كند و اينكه تا چه اندازه مي‌توانند مانع از آن تصميمات نابه‌جا شوند. بر اين اساس، ما بدون ترديد مي‌توانيم جمع‌بندي خيلي روشني از عملكرد دوره‌هاي مختلف و به خصوص دهه 80 داشته باشيم؛ به طوري كه ضعف خيلي زيادي در مديريت درآمدهاي نفتي داشته‌ايم. اين را با قاطعيت مي‌توانم بگويم كه مديريت درآمد نفتي در كشور ما موفقيت‌آميز نبوده است. اين در حالي است كه بسياري از كشورهاي نفتي بعد از شوك نفتي اول، در اين شوك اخير، ديگر اين تجربه تلخ را تكرار نكردند و موفق شدند مصارف خود را مهار كنند. اين خيلي بد است كه در كارنامه ما يك‌چنين چيزي ثبت شده است. اين نكته را هم در نظر بگيريد كه كشورهاي صادركننده نفتي كه در همسايگي ايران قرار دارند، در شرايطي نقطه ضعف شوك اول نفتي سال‌هاي 1973 تا 1980 را تكرار نكردند كه مشكل اشتغال هم نداشتند و ندارند، يعني هيچ‌كدام از كشورهاي نفتي همسايه ايران اصلا با مساله اشتغال مواجه نيستند و حتي بسياري از آنها واردكننده نيروي كار هم هستند. يعني مي‌خواهم بگويم اشتباه كشورهاي صادركننده نفت همسايه ايران، در مقايسه با اشتباه ما خيلي كم‌هزينه‌تر مي‌توانسته باشد، چون آنها مساله انفجار جمعيت دهه 60 را نداشتند. ولي با اين حال، ما مشاهده مي‌كنيم كه خيلي از اين كشورهادرست عمل كردند. در واقع به جز ايران و ونزوئلا و يكي دو كشور آفريقايي، بقيه كشورها عملكرد خوبي داشتند. ما بايد از اين موضوع درس بگيريم و اين سوال را مطرح كنيم كه چه درسي بود كه كويت و عربستان گرفتند اما ما نگرفتيم. حالا هم كه راجع به اشتباه‌هاي گذشته صحبت مي‌كنيم، اين سوال مطرح است كه آيا الان درست متوجه شده‌ايم كه چه اشتباهي كرده‌ايم كه آنها را تكرار نكنيم؛ يا باز هم ممكن است در معرض آن اشتباه‌ها باشيم. اگر ما همه مسائل را فقط در همين حد در نظر بگيريم كه دولت‌هاي گذشته اشتباه كردند كه ارز حاصل از صادرات نفت را بدون منطق وارد اقتصاد كشور كردند و اين ارز تبديل به واردات و بيماري هلندي شد اما اشتغال ايجاد نشد و صنعت وابسته به واردات شد و تعهدات بودجه نيز افزايش يافت، باز هم اشتباه رفته‌ايم.
 
به اين دليل كه اگر فردا به ما بگويند كه تحريم‌ها برداشته شده و فرض كنيم بتوانيم دو يا سه ميليون بشكه نفت در روز را با قيمت بيش از 100 دلار صادر كنيم، بايد ببينيم در اينجا چه مي‌كنيم و از اشتباه‌هاي گذشته درس گرفته‌ايم يا خير؟ به نظر من، اين نكته مهمي است كه رسانه‌ها بايد كمك كنند كه اتفاقات منفي چند سال گذشته را تبديل به درس‌هايي كنيم كه به زبان سياستگذاري امروز و فرداي كشور قابل استفاده باشد وگرنه من فكر نمي‌كنم الان هيچ‌كس اين موضوع را كه بودجه عمراني دولت دو برابر شود، بتواند مهار كند. من فكر مي‌كنم خيلي زود اين خطر وجود دارد كه همه معادلات تغيير كند و دوباره همان اتفاقات گذشته بيفتد. بر اين اساس آنچه كه مهم است، اينكه ما واقعا به اندازه كافي از گذشته درس گرفته باشيم. ما بايد بيشتر از آنكه روي افراد متمركز شويم، روي سازوكارها متمركز شويم تا اتفاقات گذشته نيفتد. البته منظورم اين نيست كه الان دارم نشانه‌هايي از اين خطر را مي‌بينم اما رسانه‌ها مي‌توانند كمك كنند، چون از يك طرف با بدنه تحصيلكرده جامعه ارتباط دارند كه روزنامه مي‌خوانند و از طرف ديگر، با مراجع تصميم‌گيري در تماس هستند. به طور معمول وقتي كه دسترسي به منابع فراهم مي‌شود، از همان سمت بدنه اجتماع و افراد تحصيلكرده جامعه فشاري وارد مي‌شود كه چرا دولت كاري نمي‌كند. مثالي مي‌زنم. هم‌اكنون صندوق ثروت نفت نروژ حدود 900 ميليارد دلار ذخيره ارزي دارد، يعني نزديك به سه برابر توليد ناخالص داخلي ايران. اين مبلغ را كه يك‌دفعه در صندوق ثروت نفت نروژ نريختند، اين پول به تدريج جمع شده است. پس مردم نروژ به اين درك رسيده‌اند كه يك چنين پولي در يك صندوقي بماند تا در كشور خود خرج نكنند و اين پول بيرون نروژ هم باشد و خارج از اين كشور سرمايه‌گذاري شود. حالا من نمي‌گويم 900 ميليارد دلار، مي‌گويم 90 ميليارد دلار. به نظر شما ما اصلا تحمل و ظرفيت اين را داريم كه 90 ميليارد دلار در صندوقي بيرون كشور ذخيره كنيم، يا اينكه با يك انتخاباتي، اين پول در ميان مردم توزيع مي‌شود؟ اصلا مردم از توزيع اين پول استقبال مي‌كنند. پس اگر ما نتوانيم مكانيزم‌هاي مخرب خرج كردن نادرست درآمدهاي نفتي را به درستي براي مردم تبيين كنيم، با مشكلات قبلي روبه‌رو خواهيم بود. اگر يك دولتي هم پافشاري كند، مردم دولت ديگري را مي‌آورند كه اين درآمدها را خرج كند. اين نكته، نكته سرنوشت‌سازي است كه در رابطه با مديريت درآمدهاي نفتي بايد چه سازوكارهايي در جامعه وجود داشته باشد كه نگذارد اين اتفاق تلخ تكرار شود و هر بار تكرار آن، ضررهاي زيادي را به اقتصاد كشور وارد كند. البته در زمان شوك اول نفتي كه قبل از انقلاب رخ داد، ساختار جمعيتي كشور، اصلا اين ساختار نبود. يعني ما تا اين حد ضرورت ايجاد شغل را در كشور نداشتيم، ولي ما درست در دهه 80 فرصت‌هايي را از دست داديم كه متاسفانه ديگر منابع حاصله و از دست رفته، قابل بازگشت نيست. اين منابع، منابعي بود كه الان همه سوال مي‌كنند كجا رفته است. خب يك بخشي از اين پول، يعني حدود 20 درصد آن، صرف واردات كالاهاي مصرفي شده و بخشي نيز تبديل به سفر توريستي به تركيه و كشورهاي ديگر شده است و بخشي هم جايگزين مواداوليه داخلي شده و شغل را از بين برده است. اين اقدام دولت در يك دوره‌يي به مردم رفاه مقطعي داده است، ولي امروز كه نگاه مي‌كنيم، مي‌گوييم‌اي كاش آن درآمد تبديل به شغل و سرمايه در كشور شده بود.
 
‌ الان اين سوال مطرح است كه اگر فردا دوباره اين درآمد براي ما حاصل شود، آيا باز هم تقاضاي مردم اين نيست كه چرا اينقدر سخت مي‌گيريد و رفاهي كه مي‌شود حاصل شود، نمي‌گذاريد بيايد؟
 
من خودم ماده 60 قانون برنامه سوم را نوشتم كه حساب ذخيره ارزي بود. براساس اين قانون، اگر درآمد ارزي از يك حدي بيشتر مي‌شد، بايد به حساب ذخيره ارزي واريز مي‌شد. پس از آن هيچگاه درآمد ارزي كاهش نيافت اما ما دايما مصوبه صادر كرديم كه از حساب ذخيره ارزي برداشت كنيم و خرج كنيم. پس ما اگر نتوانيم روي درس گرفتن از گذشته خودمان و درس گرفتن از ديگران كار كنيم و جمع‌بندي درستي داشته باشيم، اشتباه‌ها همين‌طور تكرار مي‌شود. چرا ما در مصرف منابع مالي و سرمايه‌ها فقط در مسير ضايع كردن و هدر دادن آنها هستيم؟هم‌اكنون ما تبديل به يك مثال در دنيا شده‌ايم و اگر بخواهند در كلاس‌هاي درسي از تورم مثال بزند، ما را مثال مي‌زنند. در زمينه هدر دادن انرژي نيز از ما مثال مي‌زنند؛ در زمينه بد مديريت كردن درآمدهاي نفتي هم ما جزو معدود نمونه‌هاي مثال زدني هستيم. پس اگر ما نتوانيم به يك جمع‌بندي درستي برسيم كه چرا خلاف آن چيزي كه مي‌خواستيم شديم، هيچ دليلي ندارد كه اشتباه‌هاي گذشته تكرار نشود.
 
‌ شما به اين نكته اشاره كرديد كه بايد مكانيزم براي هزينه‌كرد درآمدهاي نفتي داشته باشيم. قانون هدفمند كردن يارانه‌ها براي همين اجرا شد تا مصرف را بهينه كند و يك‌سري درآمدها هم از اجراي اين قانون ايجاد خواهد شد. به نظر مي‌رسيد دولت يازدهم با توجه به رويكرد اعتدالي خود، در مصرف درآمدهاي حاصل از افزايش قيمت انرژي مكانيزم درستي را در پيش گيرد اما ديده مي‌شود كه همان رويكرد گذشته در پيش گرفته شده و حتي در رابطه با سبد كالايي، موضوعي كه ديده مي‌شود، اين است كه يك توقع جديد را براي مردم ايجاد مي‌كند. آيا شما هم اين موضوع را تاييد مي‌كنيد؟
 
ببينيد ما نسبت به مدل مطلوب و مناسب براي هزينه‌كردن منابع حاصل از افزايش قيمت انرژي فاصله زيادي داريم، ولي شما اگر الان آنچه را كه تحت عنوان منابع حاصل از هدفمندي يارانه‌ها در جامعه هزينه مي‌شود را نگاه كنيد، مي‌بينيد كه افزايش قيمت اعمال شده توسط دولت يازدهم و مصارف منابع آن مشخص است. به اين معنا كه در حال حاضر مصرف منابع حاصل از هدفمندي يارانه‌ها در جامعه را مي‌توان به دو بخش تفكيك كرد. يك بخش، تكرار پرداخت همان 45500 تومان يارانه نقدي است كه قبلا نيز پرداخت مي‌شده است. براي اين يارانه‌ها قبلا در دولت گذشته تصميم گرفته شده بود و الان هم به مردم پرداخت مي‌شود.
 
از سوي ديگر، ما در مرحله دوم اجراي قانون، افزايش كمتر از 50 درصدي قيمت انرژي را داشتيم كه بسيار كمتر از افزايش 550 درصدي مرحله اول است. به طور طبيعي هر چه شدت افزايش قيمت انرژي كمتر باشد، منابع كمتري نيز حاصل مي‌شود. همان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد، الان دولت بخش مهمي از اين درآمد را در بخش سلامت آورده و گفته مي‌خواهم تحولي با اين منابع كم ايجاد كنم. شما 42 هزار ميليارد توماني كه به مردم بابت 45 هزار و 500 تومان يارانه‌نقدي پرداخت مي‌شود را با 4800 ميليارد توماني مقايسه كنيد كه دولت از هدفمندي يارانه‌ها به بخش سلامت اختصاص داده كه البته در كنار بودجه‌يي هم كه اختصاص پيدا كرده، 10 هزار ميليارد تومان شده است.
 
دولت در اين رابطه برنامه‌ريزي كرده و گفته مي‌خواهم چند بسته بهبود وضع سلامت را در جامعه اجرا كنم؛ به طوري كه مردم به لحاظ هزينه‌هاي درماني از امنيت بيشتري برخوردار باشند. در واقع دولت براي حمايت از مردم، روي خدمتي متمركز شده كه فكر مي‌كند خيلي بهتر از اين پول نقد است كه به طور مساوي به همه پرداخت كند. در اين راستا، قرار است بهبودي در بيمارستان‌هاي دولتي ايجاد كند. قاعدتا كساني كه به بيمارستان دولتي مراجعه مي‌كنند، در مقايسه با كساني كه به بيمارستان خصوصي مراجعه مي‌كنند، قشر كم‌درآمدتر هستند. دولت درصدد است هزينه‌هاي پزشكي مردم را در موارد بستري شدن در بيمارستان‌هاي دولتي در حد 10 درصد نگه دارد و 90 درصد را خودش پرداخت كند. از سوي ديگر، قشر كم‌درآمد و ضعيف جامعه و كساني كه عضو كميته امداد و بهزيستي هستند، از نظر تغذيه در شرايط مساعدي به سر نمي‌برند. بر اين اساس، اين جامعه هدف‌گذاري مي‌شود و يك بخشي از منابع، يعني 2400 ميليارد تومان هم براي اين بخش هزينه مي‌شود. شما به سبد كالايي اشاره كرديد كه يك تجربه‌يي بود كه نارسايي‌هايي داشت و به آن انتقاداتي وارد بود اما آنچه در مرحله جديد ارائه خواهد شد، شكل متفاوتي نسبت به گذشته خواهد داشت و با نظم مشخصي اجرا مي‌شود. به نظر من در مورد نحوه هزينه كردن منابع «جديد» حاصل از افزايش قيمت انرژي، ايراد جدي به دولت يازدهم وارد نيست. تاكنون هم من نديده‌ام كسي بگويد چرا دولت اين پول را به بخش سلامت آورده يا چرا قشر بسيار كم درآمد جامعه يعني جمعيت تحت پوشش كميته امداد امام (ره) و سازمان بهزيستي را به عنوان گروه هدف حمايت غذايي تعريف كرده است اما اين را قبول دارم كه موضوع پرداخت مساوي يارانه نقدي يك دغدغه اجتماعي در جامعه است كه چه‌كار مي‌توانستيم انجام دهيم و آيا اين كار دولت، كار درستي بوده است يا خير؟ در حال حاضر حذف عده‌يي از جمعيت كشور از دريافت يارانه خيلي جاي بحث و بررسي دارد. الان اين سوال در ذهن مردم است؛ ضمن اينكه مي‌تواند اختلاف‌نظرهاي زيادي وجود داشته باشد كه چه كارهايي مي‌شود انجام داد، ولي آنچه كه من فكر مي‌كنم خيلي كم مي‌شود به آن پرداخت و به عنوان ناكارايي در تحليل نسبت به شرايط وجود دارد، اين‌است كه به‌نظر من ابعاد مختلف موضوع حذف يك عده‌ از دريافت يارانه به درستي درك نشده است. اين سوال مطرح است كه چطور مي‌شود اين كار را انجام داد و بعد از حذف عده‌يي از دريافت يارانه، چه اتفاقي مي‌افتد؟! مگر مجلس تصويب نكرد كه يارانه به افرادي پرداخت شود كه نيازمند و متقاضي باشند؟
 
‌بالاخره مي‌توان شاخصي در اين باره داشت. مثلا خانواده‌يي كه ماهانه X درآمد دارد را بايد ببينيم 45 هزار و 500 تومان چه سهمي در زندگي آنها دارد.
 
شما فرض كنيد يك خانواده چهار نفره ماهانه دو ميليون تومان درآمد داشته باشد. اين خانواده در ماه 180 هزار تومان يارانه نقدي مي‌گيرد كه تقريبا 5/8 درصد از درآمد آن مي‌شود. آيا پولي كه به درآمد يك خانواده حدود 5/8 درصد مي‌افزايد، قابل صرف‌نظر كردن است؟
 
‌قطعا نيست.
 
حالا كه نيست، اين موضوع را در نظر بگيريد كه اقتصاد ما در سال‌هاي 91 و 92 در مجموع حدود 14 درصد و حتي بيشتر درآمد سرانه‌اش كاهش پيدا كرده است. يعني مردم فقيرتر شده‌اند. پس اگر 45 هزار و 500 تومان از سال 89 به مردم پرداخت شده اما درآمد سرانه كاهش پيدا كرده يعني وزن يارانه‌ها در هزينه‌هاي خانواده‌ها بيشتر شده است. شما اگر دهك دهم را كه پردرآمدترين دهك جامعه است نگاه مي‌كنيد، مي‌بينيد كه به طور متوسط حدود 5 درصد از هزينه‌هاي‌شان از محل يارانه تامين مي‌شود. البته شما يك خانواده چهار نفره با ماهانه پنج ميليون تومان را در نظر بگيريد. حالا اينكه ما بخواهيم بگوييم كه به عنوان مثال، اگر هر كسي دو ميليون تومان و بيشتر در ماه درآمد داشته باشد يارانه پرداخت نمي‌كنيم، اين نكته را بايد در نظر بگيريم كه فردي كه دو ميليون و 10 هزار تومان در ماه درآمد دارد و فردي كه يك ميليون و 990 هزار تومان درآمد دارد، چه‌كار بايد كند؟ گفتن اين موضوع خيلي ساده است كه بگوييم 20، 30 درصد جامعه را بايد از دريافت يارانه حذف كنيم. يك‌بار در زمان دولت قبل گفتند خانواده‌ها را در بخش كم‌درآمد، متوسط‌درآمد و پردرآمد خوشه‌بندي كنيم. نتيجه آن، اين شد كه اين طرح كنار رفت. الان براي خيلي‌ها سوال است كه چرا دولت عده‌يي را از دريافت يارانه حذف نمي‌كند؟ عده زيادي فكر مي‌كنند دولت بنا به دلايلي نمي‌خواهد اين كار را انجام دهد، ولي من مي‌خواهم مساله به لحاظ فني تبيين شود. البته من در موضع دولت اين مباحث را مطرح نمي‌كنم و دولت قاعدتا روال خاص اطلاع‌رساني خود را دارد. من نظر خودم را عرض مي‌كنم. حتي يك زماني اين بحث وجود داشت كه حساب‌هاي بانكي افراد بررسي شود كه سر و صداهاي زيادي به پا كرد. البته يك بخشي‌اش درست بود و به نظر من هوشياري شد كه اصلا كسي سراغ اين موضوع نرود. اين كار لطماتي وارد مي‌كرد كه اصلا كل اقتصاد كشور را به‌هم مي‌ريخت. حالا فرض كنيد چنين امكاني را به شما بدهند، شما فكر مي‌كنيد يك سري اطلاعات شسته رفته و مشخص وجود دارد و از آنها مي‌شود فهميد كه هر كسي در چه وضعيت و شرايطي قرار گرفته است. الان حدود 350، 360 ميليون حساب بانكي در كشور وجود دارد. فكر مي‌كنيد چند وزارتخانه و كارمند لازم باشد كه بررسي كند كه افراد چقدر پول دارند، چون حدود 80 ميليون جمعيت به طور متوسط، براي هر كدام چهار، پنج حساب بانكي وجود دارد. حالا يك فرد را در نظر بگيريد كه ديروز حساب بانكي‌اش خالي شده اما يك ماه قبل يك پولي در آن بوده است. اين نشانه چيست؟ يا برعكس، يك نفر حساب بانكي‌اش خالي بوده و حالا خانه خود را فروخته و پول زيادي وارد حساب او شده است. يعني يك به‌هم ريختگي اجتماعي بزرگي در كشوري كه مردم آن به آرامش و تمركز نياز دارند، ايجاد مي‌كند اما در كل بايد اين موضوع را به خوبي بررسي كرد. در واقع موضوع حذف بخشي از جامعه از دريافت يارانه به عنوان يك موضوع خوب است در نظر گرفته شود و تا آنجايي كه مي‌شود، روي آن كار كرد اما وارد شدن در اين موضوع، هيچ خارج شدني ندارد. يعني اگر در اين موضوع وارد شويد، با مسائلي درگير مي‌شويد كه خارج شدن از آن سخت است. شما به سبد كالا اشاره كرديد. يك اشكال سبد كالا، نحوه توزيع آن بود و يك اشكالش هم اين بود كه يك‌دفعه ظرف مدت كوتاهي جمعيتي كه سبد كالا مي‌گرفتند، چند برابر شد. در همين دانشگاه ما، به مستخدم سبد كالا تعلق نگرفته بود اما به استاد دانشگاه تعلق گرفته بود. به سرعت تمام افراد به طرح سبد كالا اضافه شدند تا جايي كه مطمئن شوند هيچ كسي از اين موضوع جا نمانده است. ما داريم راجع به واقعيتي صحبت مي‌كنيم كه نه نظام تامين اجتماعي داريم كه فقرا را شناسايي كرده باشد و نه نظام مالياتي كه ثروتمندان را شناسايي كرده باشد. پس خيلي بايد مراقب باشيم كه در بازي‌اي وارد نشويم كه با مردم درگير شويم؛ بدون اينكه اصلا دستاوردي بتوانيم داشته باشيم. پس يك بخشي از موضوع، بخش فني مساله است كه به نظر من خيلي اهميت دارد و خيلي خوب بايد تبيين شود كه حذف عده‌يي از دريافت يارانه به چه معناست. البته توجه داشته باشيد كه ما داريم راجع به تصحيح تصميمي صحبت مي‌كنيم كه سه سال است اجرا شده است. روز اول مي‌شد عده‌يي را به‌راحتي حذف كرد اما وقتي يارانه‌ها پرداخت شد و وارد الگوي مخارج مردم شد، آن زمان همه‌چيز فرق مي‌كند.
 
‌ البته مثال من از سبد كالا، موضوعيت آن نبود. به‌هرحال دولت بحث اعتدال را در اقتصاد در پيش گرفته است. به همين دليل نبايد يك مطالبه جديد براي مردم ايجاد مي‌كرد.
 
بله، موضوع سبد كالا ايرادات و انتقاد زيادي به آن وارد بود اما خوشبختانه به دليل اينكه يك‌بار اتفاق افتاد و ديگر تكرار نشد، تبديل به يك توقع اجتماعي نشد. الان دولت سبد كالا را تبديل به يك مدل حمايتي از جمعيت كميته امداد و سازمان بهزيستي كرده است. هم‌اكنون شكل قبلي ارائه سبد كالايي تصحيح شده است، يعني تبديل به توقعي نمي‌شد كه مردم بعدا بگويند سبد كالاي اين ماه ما چه مي‌شود و سبد كالاي ماه بعد چه مي‌شود.
 
شما ملاحظه خواهيد كرد كه آنچه قرار است اجرا شود، در چارچوب نظام هدفمند كردن يارانه‌ها و متمركز روي جمعيت هدف كميته امداد و سازمان بهزيستي خواهد بود و قشر كم‌درآمدترين جامعه حمايت مي‌شوند.
 
اما در كل ما بايد موضوع حذف عده‌يي از يارانه‌بگيران و همه شروط آن را با كمك صاحب‌نظران به لحاظ فني بررسي كنيم تا ببينيم در آينده چه مي‌توانيم بكنيم. نكته دوم اين است كه ما يك اقتصادي با 950 و 960 هزار ميليارد تومان توليد ناخالص داخلي داريم. اين اقتصاد با ركود مواجه است و طي دو سال از نظر درآمد و توليد كوچك شده است. اين اقتصاد اگر بتواند رشد 3، 4 درصدي و حتي بيشتر داشته باشد، درآمدي كه در جامعه ايجاد مي‌كند، وضع را بهتر خواهد كرد. هم‌اكنون مساله شماره يك اقتصاد كشور اين است كه چگونه از ركود خارج شويم و چه‌كار كنيم كه اقتصادمان حداكثر ممكن رشد را داشته باشد، بنابراين تمام تمركز ذهني سياست‌گذاران، كارآفرينان، افكارعمومي و مطبوعات به نظر من بايد روي اين موضوع متمركز شود كه چطور از ركود خارج شويم تا اقتصادمان درآمد ايجاد كند. ما اگر تمام نيروي جامعه را روي اين موضوع بگذاريم كه كسي يارانه مي‌گيرد يا خير، همان‌طور كه گفتم، وارد شدن در آن هست اما خارج شدني از آن وجود ندارد. اگر تمام وقت دولت و مجلس و افكارعمومي در سال 93 به اين سمت برود، معلوم نيست كه فرصت سال 93، در سال 94 يا 95 قابل تكرار باشد. مي‌خواهم بگويم مساله يارانه كه تصميمي بوده كه قبلا گرفته شده و الان دولت يازدهم بايد براي آن برنامه داشته باشد، مساله شماره يك اقتصاد ايران نيست. مساله شماره يك اقتصاد ايران خروج از ركود است. من نمي‌خواهم بگويم هيچ كاري نبايد انجام شود، من يك نكته را مي‌خواهم بگويم و اينكه اين موضوع خيلي پيچيده‌تر از آن است كه خيلي‌ها به سادگي اظهار مي‌كنند كه چرا دولت 20، 30 درصد از يارانه‌بگيران را حذف نمي‌كند؛ بدون اينكه به اين جنبه‌ها توجه كرده باشد.
 
‌آقاي دكتر، هم‌اكنون موضوع اعتدال به عنوان يك جريان سياسي در كشور ما شكل گرفته است. به نظر شما ما قادر هستيم اعتدال را به عنوان يك مطالبه و خواست اقتصادي سامان دهيم؟
 
سامان گرفتن اقتصاد كشورهاي مختلف دنيا و تبديل آن به يك مطالبه اجتماعي، به علمي و منطقي تصميم گرفتن‌ها برمي‌گردد. از اين علمي و منطقي تصميم گرفتن، خودبه‌خود اعتدال بيرون مي‌آيد. به‌كار گرفتن علم هم به اين معنا نيست كه يك نسخه‌يي از پيش نوشته شده وجود دارد و آن نسخه را مي‌توانيم بگيريم.
 
اگر مي‌گوييم از تجربه دنيا بايد استفاده كرد، به اين معنا نيست كه يك نسخه نوشته شده‌يي وجود دارد. علم مثل چراغ است. شما وقتي با خودرو با چراغ روشن رانندگي مي‌كنيد و فرمان خودرو دست خودتان است، چراغ خودرو، نور را در مسير شما مي‌اندازد و شما مسيرتان را انتخاب مي‌كنيد. در نتيجه به‌كارگيري علم به معناي حذف راننده از تصميم‌گيري اقتصادي كشور نيست، بلكه به معناي آگاهانه‌تر تصميم گرفتن است. حالا فردي كه پشت ماشين نشسته و شب هم هست و چراغ جلو را روشن كرده، قاعدتا اگر از سلامت و مهارت حداقلي در رانندگي برخوردار باشد، يك مسير بدون دست‌انداز و بدون پيچ‌وخم را انتخاب مي‌كند. ولي اگر ما از ابزار علم و منطق استفاده نكنيم، حتما در افراط و تفريط گرفتار خواهيم شد و با اقتصاد همراه با شوك‌هاي مختلفي مواجه خواهيم كرد.
 
در حال حاضر يكي از دستاوردهايي كه مردم از آن بهره‌مند مي‌شوند، اين است كه هيجان و التهاب از تصميم‌گيري كنار رفته است. يعني شما انتظار نداريد تصميم‌گيرنده كه به تلويزيون مي‌آيد، يك‌دفعه شوكي را به اقتصاد وارد كند. اين را شايد بتوان به معناي اعتدال و آرامش و نبود هيجان برداشت كرد. هيجان در برخي موارد خوب است اما براي تصميم‌گيري خطرناك است. بنابراين من فكر مي‌كنم چيزي كه بايد مطالبه اجتماعي باشد و در مورد آن مراقبت صورت گيرد، اين است كه تصميمات، علمي و منطقي باشد. اگر از عقل و علم استفاده كنيم، حتما تصميمات معتدل خواهد بود. تعادل به معناي اين است كه عدم تعادل در بازارها وجود نداشته باشد. خب ما اگر بخواهيم در اين مسير حركت كنيم، قاعدتا يك مسير منطقي و عقلايي بايد اتفاق بيفتد.


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برای صدا و سیما متاسفم
سه شنبه 3 تير 1393 ساعت 13:5 | بازدید : 1245 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!
به گزارش انتخاب
پخش خاطره ای قدیمی در خبر 20:30 شبکه دوم سیما ، باعث حیرت ناظران سیاسی در مورد اهداف پشت پرده ی این اتفاق شده است.

رضا سلیمانی با ارسال یادداشتی در این رابطه به «انتخاب» ، می نویسد:

هر بيننده‌اي كه پنج‌شنبه 29/3/93 برنامه «صرفاً جهت اطلاع‌»، را از رسانه ملي!! ديده و اطلاع‌رساني را رسالت صداوسيما تعريف كرده باشد، دچار تناقض مي‌شود، افسوس مي‌خورد و اين سؤال برايش پيش مي‌آيد كه رسانه ملي را چه مي‌شود و چه كساني يا گروهي برنامه‌هاي سياسي آن را تبيين مي‌كنند؟! اين رسانه، متأسفانه، همزمان با جهت‌گيري برخلاف مسير حركت جامعه، همچون كبكي سر را زير برف كرده و به پيروي بي‌‌چون و چرا، از عقده‌گشايي چند سايت اينترنتي طرفدار دولت گذشته مي‌پردازد و ابائي هم ندارد كه مردم و نخبگان كشور تأسف بخورند.

اگر بپذيريم كه برنامه‌سازي و مخصوصاً انتخاب و ارسال برنامه‌هاي سياسي روي آنتن به ويژه در صداوسيما آن هم از نوع 20:30 آن، براساس نظر مشورتي يك شورا و گروه انجام مي‌شود، اين تأسف دو چندان مي‌گردد، چون يك جريان مرموز كه قبل از انتخابات رياست جمهوري سال 84 در رسانه ملي!! رخنه كرده و با هدف مقابله تبليغاتي با يك جناح سياسي و طرفداري از جناح سياسي مقابل، چوب حراج به همه دستاوردهاي انقلاب اسلامي مي‌زد و در تمام 8 سال دولت نهم و دهم با پيروي از ادبيات بي‌ادبانه رئيس دولت، اكثر بزرگان انقلاب اسلامي را با همين نوع ادبيات خاص مورد نوازش قرار مي‌داد، حالا حتي پس از گذشت يك سال از استقرار دولت جديد كه برخلاف خواست رسانه ملي!! بر سر كار آمد، هنوز قدرت القاي اهداف خويش را به برنامه‌سازان سازمان دارد و ابتدا از طريق سايت‌ها و برخي روزنامه‌هاي افراطي طرفدار دولت قبل خبر مي‌سازد و بلافاصله به عوامل خويش در اين سازمان، مأموريت برنامه سازي مي‌دهد و مي‌داند كه به بهترين شكل ممكن در پربيننده‌ترين بخش خبري، روي آنتن مي‌رود.

به راستي ساختن برنامه از خاطرات سال 1370 آيت‌الله هاشمي رفسنجاني كه بدون ظاهرسازي و پنهان‌كاري بيان شده است، آن هم در سال 1393 چه توجيه سياسي، جز عقده‌گشايي دارد؟!

آيا براي ديگر خاطرات ايشان كه از دوران مبارزه، اوايل انقلاب، 8 سال دفاع مقدس و مسائل ديگر به صورت كتاب چاپ و منتشر شده است هم ويژه‌برنامه مي‌سازند؟!

آيا هيچ عقل سليمي در جامعه مي‌پذيرد كه اين اقدامات در راستاي وظيفه اطلاع‌رساني باشد؟ آيا مردمي كه سابقه 8 سال حمايت بي‌چون و چراي صداوسيما از سياست‌ها و ادبيات دولت‌هاي نهم و دهم را مشاهده كرده‌اند، اكنون در اين مقطع باور مي‌كنند كه افزايش مناظره‌ها، دعوت از چهره‌هاي شكست خورده انتخابات، بزرگ كردن مشكلات باقي مانده از دولت مورد حمايت آنها و تحريك مرموزانه مردم عليه دولت يازدهم، از سر نيت خير و دلسوزي و رسالت اطلاع‌رساني باشد؟! شوراي نظارت بر صداوسيما چه مي‌كند؟ ضروري است مخصوصاً نمايندگان رؤساي سه قوه يك بار ديگر برنامه «صرفاً جهت اطلاع» (بخوانيد صرفاً جهت عقده‌گشايي) روز پنج شنبه هفته گذشته (29/3/93) را ببينند و به سران محترم قوا كه الحمدا... با معيار اخلاق و با تعامل عقلاني در رفاقت و صميميت، درصدد حل مشكلات مردم و كشور و پاك كردن سوءتدبيرهاي گذشته و اثرات منفي گفتار و رفتار رئيس جمهور سابق هستند، گزارش بدهند كه در صداوسيماي كنوني چه مي‌گذرد؟! چه كساني يا گروهي در اين سازمان تصميم‌گير هستند؟! چون دشمني با نظام اسلامي و مردان تأثيرگزارش در اين برنامه آن‌قدر هويداست كه اگر كسي مطمئن نباشد كه برنامه‌هاي تلويزيون را از ماهواره‌ها نمي‌گيرد، فكر مي‌كند دارد يكي از برنامه‌هاي شبكه‌هاي دشمن نظام را تماشا مي‌كند.

مطمئناً، شبكه‌هاي معاند انقلاب هم براي رويگرداني جوانان ايران در جمهوري اسلامي اين‌قدر آشكارا، ناشيانه و مغرضانه، خبرسازي نمي‌كنند.

و بالاخره اينكه، گويا هدف مبارزه سياسي و تلاش براي ايجاد فاصله بين مردم و تفكرات آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، آن‌قدر براي اين جريان و گروه مرموز در صداوسيما، حياتي است كه اولاً از يك طرف سخنان ايشان در سخنراني‌ها و ديدارهاي داخلي و خارجي را حتي در مورد دوران دفاع مقدس و امام و رهبري حذف و سانسور مي‌كنند و از طرف ديگر، با ذره‌بين در خاطرات 20 سال پيش مي‌گردند تا كلمه‌اي وفق مراد خويش پيدا نمايند و برنامه بسازند و به اهداف برخي سايت‌ها و روزنامه‌هاي افراطي و جنجالي كمك و نقش مكمل را ايفا نمايند.

والسلام



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جنگ جنگ تا پیروزی
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 14:10 | بازدید : 1736 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

عزیزانی که مایل به شرکت در جهاد فی سبیل الله در برابر حرامیان داعش میباشند آماده باشند

با بلند شدن پرچم ((جهان در انتظار توست یا مهدی))

جوانانی که تا بحال میگفتند ای کاش بودیم تا تو را حمایت می کردیم بپا خواهند خواست و از سرا سر ایران به جنگ داعش خواهند شتافت و خون پاک خودذ را برای امام حسین فذا خواهند کرد

شهادت در کربلا  برای حسین((علیه السلام)) ممکن شده

منتظر پیام های بعدی ما باشید

عزیزانی که مایل به راهپیمایی کشوری میباشند با ارسال پیامک ((یالثارات الحسین))آمادگی خود را اعلام نمایند

09139099748



:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
خوب یا بد قضاوت با شما
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 14:3 | بازدید : 1271 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

دیلی میل نوشت: فلوریدای آمریکا را فراموش کنید، دیگر ایران مقصد برتر توریستی است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، افزایش سفر به ایران در انگلستان با رشد 400 درصدی مواجه شده است.

دولت احمدی نژاد مانع سفر توریست ها به ایران می شد اما با حضور حسن روحانی این کشور پذیرای گردشگران شده است.

جان بیلی مدیر آژانس توریستی وایلد فرانتیرز که مدت 10 سال است که تورهای ایران را سازماندهی می کند امیدوار است که نسبت به سال 2013 گردشگران بیشتری به ایران بفرستد.

وی افزود: با حضور روحانی در ایران و کاهش تنش ها بسیاری از مردم برای سفر به ایران احساس امنیت می کنند.

بلبی اضافه کرد: در دوران احمدی نژاد کمپانی ما تنها یک یا دو تور ایران سازماندهی می کرد اما همه چیز امسال تغییر پیدا کرده است. در سال 2012 فروش بلیت سفر به ایران بسیار دشوار بود و تنها دو کمپانی در این زمینه فعالیت می کردند اما در امسال تعداد آژانس های مسافرتی که تور ایران برگزار می کنند به 9 عدد رسیده است.

با این وجود دولت انگلیس همچنان می گوید که تابعین این کشور در سفر به کشورهای خاورمیانه باید محتاط باشند.



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آنها که در بازی ایران نیجریه تماشا گر بودند
دو شنبه 2 تير 1393 ساعت 13:48 | بازدید : 1450 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

alt

عکس یادگاری با هنرمندان حامی تیم ملی

alt

 

 

تیپ شریفی نیا در برزیل

alt

نرگس‌ محمدی‌ و لیندا کیانی‌ در ورزشگاه

alt

 

 

پژمان جمشیدی و مسعود پاکدل در مقابل کلیسای سن پائولو

alt

تفتی و قاسم‌خانی قبل از بازی ایران و نیجریه

alt

حامیان فرهنگی تیم‌ملی در ورزشگاه

alt

بازیگران با لباس تیم ملی فوتبال ایران قبل از بازی با نیجریه

alt

مهران غفوریان با پرچم تیم ملی قبل از بازی با نیجریه

alt

سلفی بازیگران با حسن روشن

alt

 

تصویر بهرام رادان با پرچم ایران

alt

بهرام رادان بازیگر سینمای ایران عکسی از خودش را با پرچم ایران در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد. او که این روزها در خارج از ایران به سر می‌برد، این کار را برای حمایت از تیم ملی ایران انجام داده است.

 

بنیامین بهادری در بازی ایران و برزیل

alt

بنیامین بهادری عکس مربوط به حضور در ورزشگاه مسابقه والیبال ایران و برزیل به همراه علی ضیاء و امیرعلی دانایی فرد را در اینستاگرام خود قرار داد.

 

بوسه‌مارادونا و رونالدو برجام‌جهانی

alt

بدل‌ دو بازیکن بزرگ جهان بر جام جهانی بوسه زدند.

سیدحسن‌نصرالله بین‌تماشاگران بازی ایران نیجریه

alt

پرچم فولاد خوزستان در برزیل

alt

عجیب‌ترین طرفدار ایرانی در ورزشگاه

alt

alt


 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

 

طرفداران تیم ملی ایران

0%2c%2c17712077_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712081_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712097_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712100_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712450_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712468_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712470_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712471_303%2c00.jpg

 

0%2c%2c17712474_303%2c00.jpg

 

V1388057071.jpg

 

selfies_will_scare_you_16.jpg

 

selfies_will_scare_you_16s.jpg

 

zimg_001_1.jpg

 

zimg_007_7.jpg

 

zimg_008_8.jpg

 

zimg_010_10.jpg

 

zimg_012_12.jpg

 

zimg_013_13.jpg

 

zimg_014_14.jpg

 

zimg_017_17.jpg

 



:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , عکس های جالب , فرهنگی و سینما , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
همه فهمیدند غیر از دلواپسان
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 23:8 | بازدید : 1202 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
نشریه فرانسوی لاکروا:
روحانی تاوان مدیریت فاجعه بار احمدی نژاد را می دهد/روزی نیست که فسادهای مالی دولت پیشین برملا نشود
تغییر رئیس جمهوری در ایران، امید به دستیابی به یک زندگی بهتر را به وجود آورده است.
نشریه فرانسوی لاکروا نوشت: تغییر رئیس جمهوری در ایران، امید به دستیابی به یک زندگی بهتر را به وجود آورده است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، علیرغم دشواری‌های اقتصادی، جو خوبی در ایران حاکم شده و امید در مردم ایجاده شده است.

یک ایرانی به خبرنگار این روزنامه می گوید: هنگامی که رئیس جمهوری و دولتش ایرانیان را مخاطب قرار می دهند، زبانی احترام آمیز، واقع گرایانه و به دور از پوپولیسم احمدی نژاد و مقامات دولت پیشین به کار می بندند.

اما اوضاع اقتصادی بسیار دشوار است و روحانی می بایست پیش از به هوش آوردن بیمار، وضع او را ثابت نگهدارد.

در همین حال، پیش بینی های سال 2013 حکایت از تثبیت فعالیت‌های اقتصادی دارند و به گفته کارشناسان اقتصادی می‌بایست در انتظار یک یا 2 درصد رشد در سال 2014 برای کشور بود؛ درصدی که برای ایران با پتانسیلی که در اختیار دارد ناچیز است.

نبایست فراموش کرد که خزانه دولت خالی است و از این رو به هنگام سال نو، دولت از مردم خواست که یارانه 45 هزار تومانی برای هر نفر را درخواست نکنند که این چنین نشد و 95 درصد آن را درخواست کردند.

در ادامه گزارش این نشریه فرانسوی آمده است: این نیز درست است که روحانی تاوان مدیریت فاجعه بار رئیس جمهوری پیشین را می دهد و روزی نیست که یک ماجرای تازه فساد مالی مربوط به دولت پیشین برملا نشود. بنابراین، روحانی خواستار رسیدگی به حساب گذشته و تهیه فهرستی ازآنها شده است.

مشکل دیگر، تورم و گرانی زندگی است .گرچه تورم از 40 به 20 درصد، به کمک ارزیابی دوباره پول ایرانی کاهش یافته است، اما حذف سوبسیدهای دولتی از کالاهای پایه ای مصرفی، بنزین و انرژی، می تواند بالا رفتن شدید قیمت ها را به دنبال داشته باشد و به خانواده های فقیر لطمه وارد کند.

با وجود تداوم میزان بیکاری موجود، مردم هنوز از این محافظه کار خوش‌رو دلزده نشده اند. اما او برای پیروزی به لغو تحریم های غرب برای کشورش نیاز دارد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
حذف پارتی بازی در استخدام‌های دولتی تضمین شد
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:52 | بازدید : 1288 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
عدم تعادل در عرضه و تقاضای بازار کار به ویژه در سال‌های اخیر موجب شده تا در کنار تلاش برای ایجاد موقعیت کاری بی عدالتی در جذب نیرو نیز به یکی از دغدغه‌های متقاضیان تبدیل شود.

پارتی بازی در استخدام همچنین سرکارآوردن دوستان و آشنایان حتی اگر صلاحیت و توان کافی برای پست مورد نظر نداشته در حالی که افراد دیگری در صف استخدام ها قرار دارند که مناسب پست خالی مانده هستند همواره در نظام اداری کشور چه در بخش خصوصی و دولتی وجود داشته و بی تردید به خصوص در سال های قبل تر نمی توان این موضوع را کتمان کند.

این در حالی است که با وجود برگزاری آزمون های استخدامی که طبق قانون مدیریت خدمات کشور از الزامات استخدام های دولتی است باز هم در بین متقاضیان و حتی پذیرفته شدگان این آزمون ها اعتماد کافی نسبت به جذب نیروها با توجه به محدودیت ظرفیت ها در صحت کامل وجود نداشته و تجربه سال های قبل تر آن ها را دچار تردید می کند که آیا آزمون ها فرمالیته بوده و اغلب نیروهایی که درنهایت جذب می شوند اصلا در آزمون شرکت نکرده و یا اگر هم پذیرفته شده اند مراحلی بعدی را خارج از قواعد قانونی پشت سر می گذارند؟

در عین حال گمانه زنی و نگرانی ها زمانی بیشتر می شود که در سویی حجم بالای حدود 20 هزار نفری از تعهدات استخدامی به دلیل مصوبات دولت قبل ایجاد شده و در سویی دیگر دولت از ظرفیت محدود ساختار اداری برای جذب نیرو سخن می گوید. آزمون هایی که به واسطه آن چندین هزار نفر پذیرفته شده و حتی در بسیاری از موارد فرایند را طی کرده و منتظر مشغول شدن به کار هستند.

بنابراین اگر قراراست مجوز استخدامی به سازمانی داده شود، ضروری به نظر می رسد نیروهایی که قرار است جذب شوند همان‌هایی باشند که در آزمون پذیرفته شده و براساس اولویت استخدام شوند . به عبارتی دیگر فردی خارج از آزمون مبتنی براساس آشنایی با مدیران یک سازمان استخدام نشوند. این در حالی است که معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور نسبت به برقراری عدالت استخدامی موضع محکمی را عنوان می کند.

اطمینان نسبت به رعایت عدالت استخدامی

‌بر این اساس علی جمالی قمی - رییس امور آمار، برنامه‌ریزی و تامین منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت- به خبرنگار ایسنا گفت: روالی که طبق آن معاونت توسعه مجوزهای استخدامی را صادر می‌کند قطعا بر استخدام از طریق نشر عمومی آگهی های استخدامی و برگزارهای آزمون‌های استخدامی است. بنابراین نظارت‌های لازم بر فرآیند انجام آزمون از طریق معاونت انجام می‌شود.

وی افزود: تمام اطلاعات افراد شرکت کننده در آزمون و نمره‌های آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد و کسانی که به عنوان قبول‌شدگان نهایی برای گزینش معرفی می‌شوند، از بین کسانی هستند که حدنصاب لازم را برای آزمون کسب کرده‌اند.

جمالی قمی با اشاره به اینکه یکسری از استخدام‌ها در گذشته به‌طور موردی بوده و از طریق آزمون های استخدامی که فراخوان عمومی نداشته انجام شده است و یا جذب تعدادی از نیروهای قرار‌دادی دستگاه‌ها یا افراد جدیدالاستخدام بدون رعایت الزامات قانونی ناتمام مانده است، بیان کرد: اما از همان زمان ورود دولت جدید و بعد از لغو مصوبات مهرآفرین، این اطمینان را می‌دهیم که برای هیچ یک از افرادی که خارج از فرآیند قانونی و بدون نشر عمومی اقداماتی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای آنان انجام شده است، از سوی معاونت توسعه، شماره مستخدم برای آنها صادر نشد.

وی توضیح داد: به دلیل رعایت عدالت استخدامی، معتقدیم که اگر قرار است استخدامی انجام شود، حتی اگر کسی درمنطقه محروم کشور وجود دارد باید از آزمون استخدامی باخبر باشد تا بتواند در فضای رقابتی شرکت کرده و زمینه‌ی جذب وی نیز فراهم شود نه این‌که هر فردی را که ‌یک مدیر یا مسوول در سازمانی می‌شناسد باید فرآیند را طی کرده و استخدام شود.

جمالی قمی تاکید کرد: اطمینان می دهم که تا این لحظه جلوی بی عدالتی های استخدامی گرفته شده است.
منبع: ایسنا


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:39 | بازدید : 1699 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

پورشه پسر قلعه نویی در تعمیرگاه + عکس

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناجریان اینستاگرامی فوتبالیست ها ادامه دارد. بسیاری از بازیکنان تیم های مختلف راه ورود به رسانه های مختلف را با انتشار عکس ها و مطالبی از خود بر روی اینستاگرام پیدا کرده اند . 


در این بین اعضای خانواده فوتبالیست ها و مربیان نیز بی کار ننشستند و با انتشار عکس های خود در فضای مجازی سوژه های تازه ای را برای رسانه ها به وجود می آورند. از جمله این خانواده ها یکی خانواده امیر قلعه نویی است.

چندی پیش دختر قلعه نویی در صفحه اینستاگرام خبر ازدواجش را منتشر کرد که مورد توجه رسانه ها قرار گرفت. هوتن قلعه نویی پسر سرمربی استقلال نیز هر بار با ماشین های مدل بالا سری به فضای مجازی می زند تا هواداران این دست اتومبیل های لوکس را وسوسه کند.

 

 

منبع خبر: دانا


:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ظهور نزدیک است((از زبان رهبر عظیم جهان اسلام))
چهار شنبه 21 خرداد 1393 ساعت 22:0 | بازدید : 988 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
حضرت آیت الله خامنه ای :
پیروزی انقلاب اسلامی نمونه‌ای اطمینان بخش برای تحقق وعده بزرگ ظهور امام زمان(عج) است
موضوع مهدویت و ظهور امام زمان (عج) وعده قطعی الهی است که محقق شدن وعده هایی که در طول تاریخ، به بشریت، داده شده، در واقع نوعی اطمینان بخشی به انسانها است که آن وعده بزرگ نیز حتماً محقق خواهد شد.
در آستانه خجسته سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز (چهارشنبه) از نمایشگاه مجموعه تولیدات علمی و پژوهشی مؤسسه دارالحدیث بازدید کردند. در جریان این بازدید، دانشنامه امام مهدی (عج) که به همت این مؤسسه تهیه شده است، ارائه شد.

رهبر انقلاب اسلامی بعد از این بازدید، در جمع اساتید، محققان، مسئولان و کارکنان مؤسسه دارالحدیث و پژوهشگاه قرآن و حدیث، ضمن تشکر صمیمانه از تدوین دانشنامه امام مهدی (عج)، آن را نمونه برجسته ای از شناسایی خلاءها و مسئله یابی درست، و هدیه ای ارزشمند به جامعه اسلامی و جامعه علمی، در آستانه عید بزرگ نیمه شعبان، خواندند و افزودند: موضوع مهدویت و ظهور امام زمان (عج) وعده قطعی الهی است که محقق شدن وعده هایی که در طول تاریخ، به بشریت، داده شده، در واقع نوعی اطمینان بخشی به انسانها است که آن وعده بزرگ نیز حتماً محقق خواهد شد.

ایشان پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تحقق یکی از همان وعده های اطمینان بخش به بشریت دانستند و گفتند: چه کسی تصور می کرد که در این منطقه بسیار حساس و در این کشور بسیار مهم و در جایی که یک رژیم مورد حمایت کامل قدرتهای بین المللی حضور داشت، انقلابی براساس دین و فقه و شریعت به پیروزی برسد.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به یک نمونه قرآنی نیز اشاره کردند و افزودند: در قرآن کریم هنگامی که داستان کودکی حضرت موسی (ع) نقل می شود، خداوند دو وعده به مادر آن حضرت می دهد . اول بازگرداندن آن کودکی که به دریا انداخته شده است و دوم رسیدن حضرت موسی (ع) به مقام پیامبری .

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: تحقق وعده اول از جانب خداوند متعال، در مدت کوتاهی، در واقع اطمینان بخشی برای وعده دوم بود که در سالهای بعد محقق شد.

ایشان با اشاره به اینکه اعتقاد به امام زمان (عج) و سرانجامِ حرکت کاروان بشریت در این دنیا، یکی از بخشهای مهم جهان بینی ادیان الهی است، افزودند: همه ادیان الهی معتقدند که کاروان بشریت در پایان راه، به یک منزلگاه مطلوب و دلگشا و دلنشینی خواهد رسید که مهمترین ویژگی آن عدالت است.

ایشان گفتند: کاروان بشریت از ابتدای خلقت، در حال عبور از پیچ و خم های دشوار، خارزارها و لجنزارها است تا به یک مسیر هموار و باز برسد که این مسیر هموار، همان دوران ظهور حضرت مهدی (عج) است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تحقق شرایط مطلوب در دوران امام زمان (عج) بصورت دفعی نخواهد بود، خاطرنشان کردند: در آن دوران نیز تنازع میان خیر و شر در طبیعت بشر ادامه خواهد داشت و در کنار افراد خوب، افراد بد نیز خواهند بود اما شرایط آن دوران به گونه ای است که زمینه خوب شدن انسانها و تحقق عدالت بسیار فراهم است.

حضرت آیت الله خامنه ای، پایان راه کاروان بشریت را بسیار امیدبخش خواندند و تأکید کردند: انتظار فرج، انتظاری امیدبخش و نیروبخش است و روحیه انتظار یکی از بزرگترین دریچه های فرج برای جامعه اسلامی است.

ایشان در پایان از زحمات و تلاشهای حجت الاسلام و المسلمین ری شهری و اساتید و محققان مؤسسه دار الحدیث در تهیه دانشنامه امام مهدی (عج) قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری رییس موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در گزارشی با اشاره به رونمایی از دانشنامه امام مهدی (عج) در آستانه ولادت آن حضرت، اعتبارسنجی مضاعف منابع، استناد گسترده به منابع شیعه و سنی، نقد و ارزیابی دلایل غیرنقلی مهدویت، جامعیت و گزیده‌نگاری، برخورداری از تبیین و تحلیل و همچنین نقد و بررسی دیدگاههای مختلف، تبیین عقاید دیگر ادیان درباره منجی، جمع بندی و تحلیل گزارش‌های متعارض، پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات و هشدار درباره خرافه گرایی را از مهمترین خصوصیات دانشنامه امام مهدی(عج) خواند.


:: موضوعات مرتبط: مناسبتی , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
روحانی در حال قالی بافی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 18:21 | بازدید : 1167 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

قالیباقی حسن روحانی (عکس)

18:00:48 1393-03-05
روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)

روحانی در نشست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (عکس)


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جدیدترین بازی جواد رضویان
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 18:20 | بازدید : 922 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

جواد رضویان مجری جام جهانی می‌شود

12:03:15 1393-03-02
به گزارش ایمنا، هاشم رضایت با بیان این مطلب گفت: برنامه «نسیم برزیل» همان‌طور که پیش از این اعلام شده بود، قرار است از ابتدای مسابقات جام‌جهانی تا پایان مسابقات از شبکه نسیم هر روز به مدت ۳۰ دقیقه با اجرای جواد رضویان به شکل زنده به روی آنتن برود.
وی ادامه داد: برنامه «نسیم برزیل»‌ که با محوریت طنز همراه است هر روز میزبان یک مهمان از عرصه‌ی هنر و ورزش خواهد بود و با آنان درخصوص مسابقات جام‌جهانی صحبت می‌شود؛ ضمن اینکه قرار است بخشی از بازی‌های جام‌جهانی را نیز پخش کنیم.
او اضافه کرد: این برنامه همچنین مسابقه‌ای در خود خواهد داشت که در آن مسابقه از مردم در خصوص اینکه کدام تیم صعود پیدا می‌کند، نظرسنجی می‌شود. قرار است این برنامه با رویکردی متفاوت همراه با طنز برای اولین بار به روی آنتن تلویزیون برود که امیدواریم برای بینندگان جذاب باشد.
قائم مقام مدیر شبکه نسیم در پایان با اعلام اینکه هنوز تایم مشخصی برای پخش برنامه «نسیم برزیل» در نظر گرفته نشده است، گفت: ساعت پیشنهادی پخش این برنامه فعلا بین ساعت ۱۹ الی ۱۹ و ۳۰ دقیقه در نظر گرفته شده اما این تایم هنوز قطعی نشده است.


:: موضوعات مرتبط: متفرقه , فرهنگی و سینما , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
همدستان امیر خسروی و زندگی نامه وی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:51 | بازدید : 1261 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

مه آفرید امیر خسروی که بود؟ / از تولید جعبه میوه و کار روی پیکان تا تاسیس داماش و بانک آریا

گزارش پارس از متهم اصلی فساد ۳هزار میلیاردی

مه آفرید امیر خسروی که بود؟ / از تولید جعبه میوه و کار روی پیکان تا تاسیس داماش و بانک آریا

دادستانی کل و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس هشتم، بهترین عملکرد را در روشن شدن ابعاد پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی داشته اند.

پایگاه خبری تحلیلی «پارس» -مه‌آفرید امیرخسروی اهل رودبار گیلان که با نام امیرمنصور آریا نیز از وی نام برده شده، در شهریور ۱۳۹۰ به اختلاس متهم شد و در سحرگاه روز شنبه، سوم خردادماه ۱۳۹۳ در محل زندان اوین اجرا شد.

میزان اختلاس وی را ۲۸۰۰ یا ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعلام کرده بودند که در آن زمان برخی مدعی بودند بزرگ ترین اختلاس تاریخ ایران بوده‌است. هر چند در آن زمان به ماجرای تخلف چند میلیون دلاری کرسنت اشاره ای نشده بود که بیشتر از این رقم است.

نماینده دادستان و ناظر شناسایی شرکت های صوری و کاغذی تاسیس شده توسط گروه آریا، در جریان جلسات دادگاه اختلاس بزرگ، گفته بود که او با معدل ۱۰.۴۲ از دبیرستان فارغ التحصیل شده است. به گفته نماینده دادستان مه آفرید امیر خسروی در رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد واحد زنجان پذیرفته میشود و پس از گذراندن ۶ ترم با معدل ۶.۲۳ اخراج می شود. با این حال مه آفرید امیرخسروی در جریان دفاعیات خود در جواب نماینده دادستان پاسخ داده بود: «آقای نماینده دادستان حرفهایی از معدل ۱۰ دیپلم من به میان آورد در حالی که اگر فرض کنیم من از نظر ذهنی کند ذهن باشم حاضرم با بزرگترین دکترای اقتصاد ایران بحثو چالش کنم. حاضرم در یک اتاق دربسته تحت الحفظ باشم و پس از تنها ۴ سال ۴ شرکت خریداری شده را به سوددهی برسانم بدون آنکه یک رالح به من پول بدهید.»

IMAGE635024356846875000

فعالیت‌های اقتصادی
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، برای شروع فعالیت اقتصادی، مه آفرید بنابر پیشنهاد برادرش مهرگان اقدام به ساخت جعبه میوه می‌‌کند و مدتی به امر خرید و فروش دام مشغول بوده و کارهای خود را با خودروی پیکان مهرگان انجام می‌داده است. مه آفرید در سال ۱۳۸۰ پس از آشنایی با یکی از مقامات رودبار و یکی دیگر از مقام های مسئول در بانک و در اختیار گرفتن رانت، مقدمات راه‌اندازی داماش را به دست می‌آورد. مه آفرید با پیشنهاد فردی به نام(ژ) شرکت خدمات کشاورزی میثاق گیلان را خریداری می‌کند.

بعد از افشا شدن ماجرای فساد بانکی، منابع مختلفی میزان ثروت مدیرعامل شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا(مه آفرید امیر خسروی) را ۴۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کردند.(۱)(۲)

مجله معتبر «فوربس» به صورت دوره ای فهرست ثروتمندان جهان را منتشر می کند. طبق این فهرست، امیر خسروی با سه میلیارد و ۸ میلیون دلار در رده ۲۹۰ ثروتمندان جهان جای می گیرد.(۳)

در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ مه آفرید امیرخسروی با اداره کردن گاوداری فعالیت اقتصادی خود را بیشتر کرد.(۴) وی که تا سال ۱۳۷۲ نیز در خدمت سربازی بوده، این واحد دامداری را با استفاده از طرح‌های زودبازده بنیان‌گذاری کرده بود. ادامه فعالیت‌های وی با سواستفاده از این وام‌ها همراه بود و باعثشد که به فساد مالی روی آورد.(۴) همچنین سرمایه آغازین «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» در ۲۸ خردادماه ۱۳۸۵ برابر با ۵۰ میلیون تومان بوده که بر اساس صورت جلسه هیئت مدیره همین شرکت در تاریخ ۳۰/۱۱ / ۱۳۸۷ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده‌است.(۵)
شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا در سال ۸۹ در جهت خصوصی سازی در اقداماتی مشکوک توانست ۹۴٫۹۶ درصد از سهام ماشین سازی لرستان، ۹۵٫۲ درصد از سهام گروه صنعتی فولاد ایران، ۹۵ درصد از سهام مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن(تراورس) و ۳۹٫۵ درصد از سهام فولاد اکسین خوزستان را خریداری نماید.(۶)

mahafarid-khosravi-2r

برخی از شرکت‌های زیرمجموعه‌ای «توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا» چنین است:(۷)

توسعه سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا
شرکت پخش امیرمنصور ایرانیان
گروه صنعتی شیشه مارلیک گیلان
گروه ملی صنعتی فولاد ایران
صنعت آب معدنی داماش گیلان
گروه صنعتی نمونه منصور گیلان
شرکت مشاوره و مدیریت تدبیر منصور
سامانه‌های برنامه ریزی منابع کرانه
باشگاه ورزشی داماش ایرانیان
بانک آریا
شفاف شیمی پلاست
صنایع غذایی دریاچه گهر لرستان
آهن و فولاد لوشان
شرکت پی سنگ گستر
شرکت گردشگری و جهانگردی ستاره درخشان درفک
سبک سازان لوشان
ماشین سازی لرستان
معدن شکافان تهران
داماش ترابر ایرانیان
خدمات کشاورزی میثاق گیلان
صنایع غذایی ترچین طبخ ایرانیان
نوآوران صنعت الکترونیک
تجارت گستران منصور
شرکت آریا سنگ زرین ایرانیان
سیمان فاراب شمال
مهندسین مشاور مدیریت پردازش زمان
شرکت خدمات خط و ابنیه فنی
شرکت نوآوران صنعت الکترونیک قم
شرکت تراورس
مروارید درخشان آریا
شرکت گسترش منیزیم آریا
شرکت فولاد اکسین خوزستان
شرکت حمل و نقل جاده‌ای داخلی کالای ایمن ترابر آریا
بیمه طرح ایرانیان
ستارگان امیرمنصور
گروه امیرمنصور آریا

برادران امیرخسروی با نام‌های مه آفرید، مهرگان، مسعود و مردآویج نفرات اصلی تشکیل دهنده این گروه بودند

همچنین همسران چهار برادر فوق به ترتیب با نام‌های سارا خسروی، طوبی عبدالله زاده سیاهکلی، فرشیده تحویلدار اکبری و ثریا افسردیر در فعالیت‌های اقتصادی و به ویژه مالکیت سهام شرکت‌ها شرکت داشته‌اند و از این رو دارایی‌های این افراد از سوی قوه قضاییه کشور ضبط و توقیف شده است. مهرگان امیرخسروی و همسرش طوبی عبدالله زاده سیاهکلی از تابستان گذشته در شهر مونترال کانادا به سر می‌برند و امید به اقامت دایم در این کشور را داشتند که اداره مهاجرت کانادا درخواست اقامت این زوج را تاکنون نپذیرفته است و هنوز از محل آنها اطلاعاتی منتشر نشده است.

وی در اواخر سال ۱۳۸۹ موافقت بانک مرکزی برای تاسیس بانکی با نام «بانک آریا» را جلب و در اسفند همان سال اقدام به پذیره نویسی و سپس انتشار آگهی استخدام کارمند کرد. اما در مرداد سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی مجوز فعالیت بانک را باطل کرد.

همچنین ۲۳۰ هکتار زمین در کیش و صدها هکتار زمین در کاشانک تهران با قیمت ۱۶ رالا برای هر متر مربع در اختیار وی قرار گرفته است.(۸)

پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، در شهریورماه سال ۱۳۹۰ اخباری مبنی بر کشف یک فساد مالی گسترده در چندین بانک دولتی و خصوصی در رسانه‌ها منتشر شد. چند روز بعد از آن بود که محمودرضا خاوری مدیرعامل وقت بانک ملی ایران که در مظان اتهام قرار گرفته بود از کشور گریخت و محمد جهرمی مدیرعامل وقت بانک صادرات نیز از سمت خود کناره‌گیری کرد. پیش از این دو رویداد اعلام شد که شخصی به نام مه‌آفرید امیرخسروی به عنوان متهم ردیف اول این پرونده در بازداشت مقام‌های قضایی است.

IMAGE634670672839235826

برخی منابع خبری در آن زمان وی را «یک ایرانی ساکن آلمان» معرفی کردند که «با دریافت چراغ سبز برای فعالیت اقتصادی» به ایران بازگشته و با تاسیس «شرکت توسعه سرمایه‌گذاری امیر‌منصور آریا» در زمینه‌های متنوعی از خرید، تاسیس، مشارکت، توسعه، فروش، واگذاری و اجاره کارخانه‌ها و واحدها و شرکت‌های فعال در بخش‌های تولیدی و خدماتی درون و بیرون کشور گرفته تا ارائه خدمات اقتصادی، فنی، مالی و اعتباری به فعالیت مشغول بوده است.

N_iranian-banker-545-30

ظاهراً دسترسی به اسناد اعتباری بانک صادرات و تنزیل آنها نزد دیگر بانک‌ها از عمده‌ترین روش‌های شرکت خسروی برای کسب منابع مالی غیر‌قانونی بوده است. در واقع هلدینگ آریا ال‌سی‌های حاصل از معاملات صوری را که از بانک صادرات شعبه فولاد اهواز دریافت کرده بود با قیمت پایین‌تر به بانک‌های دیگر می‌فروخته بدون آنکه سپرده یا وثیقه‌ای برای بازگرداندن پول‌ها نزد بانک گذاشته باشد.

به ادعای برخی خبرگزاری‌ها مه‌آفرید خسروی که به عنوان کارآفرین نمونه از طرف دولت مورد تجلیل قرار گرفته بود با حمایت بعضی مقام‌های اجرایی وقت، قانون را دور زده و ثروت کلانی به دست آورده بود. در دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده آقای خسروی تلویحاً به این موضوع اشاره کرد و گفت: «اگر مسوولانی که از من درخواست کمک کرده بودند خود را معرفی نکنند در جلسه بعد دادگاه نام این افراد و حتی مسببان فرار خاوری را فاش می‌کنم.»

متهم ردیف دوم این پرونده هم در آخرین جلسه دادگاه خواستار پاسخگویی مسوولان اقتصادی وقت شده و گفته بود: «وزیر اقتصاد اشتباه کرد بعد معذرت‌خواهی کرد، مدیر بانک صادرات با اتهاماتش هنوز آزاد است و سوال اینجاست من که اصلاً کاره‌ای نبودم چرا باید زندانی باشم. فرق من با آنها چیست؟» این ادعاها البته از طرف عناصر دولتی قویاً و به کرات تکذیب شد. حتی برخی عناصر دولتی همچون سید حمید پورمحمدی از اعضای ستاد مهدی کروبی و قائم مقام بانک مرکزی دستگیر شدند. وی از زمان وزارت صفدر حسینی و دانش جعفری معاونت وزارت اقتصاد را برعهده داشت.

104607_270

در همین رابطه نامه‌هایی به امضای اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر سابق رئیس‌جمهور منتشر شد که در آن از وزرای وقت امور اقتصاد و دارایی و راه و ترابری خواسته شده بود جهت واگذاری شرکت‌های دولتی تحت مدیریت خود به گروه تجاری امیرمنصور آریا نهایت همکاری را مبذول دارند. پس از انتشار این اسناد پرویز فتاح وزیر نیروی دولت نهم و رئیس بنیاد تعاون سپاه به خبرنگاران گفت: «نمی‌دانم چرا دولتمردان سخت‌شان است که از مردم عذرخواهی داشته باشند و اظهار ندامت کنند.» این در حالی است که چهار نفر از متهمان این پرونده از جمله مه‌آفرید امیرخسروی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور و ارتشا و فساد مالی به اعدام محکوم شدند و مسوولان دستگاه قضایی وعده دادند که رئیس فراری بانک ملی را نیز غیاباً محاکمه و استرداد او را از مجاری ذی‌ربط پیگیری کنند.

mashaamir

mashaamir1

فعالترین برخوردها:
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، ارزیابی نهادهای نظارتی نشان می دهد دادستانی کل کشور و کمیته مبارزه با مفاسد اقتصادی کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس هشتم، بهترین عملکرد را در روشن شدن ابعاد پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی داشته اند.

دستگیری:
مه‌آفرید امیرخسروی که متهم ردیف اول فساد بانکی سه هزار میلیارد تومانی است در ۲۷ شهریور ۹۰ دستگیر شده‌است. لیکن اتهامات دیگری متوجه وی بود از جمله اینکه وی از تسهیلات ۴۰۰ میلیارد تومانی از بانک ملی است که ارائه این تسهیلات بدون وجود هیچ سند و وثیقه گذاری انجام گرفته‌است. این مبلغ جدای از اختلاس به واسطه گشایش ال سی، بوده است.(۹)

59261

خط پایان
به گزارش پایگاه خبری «پارس»، در بامداد سوم خرداد ۱۳۹۳ حکم اعدام مه آفرید خسروی اجرا شد. بر این اساس دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد، حکم محکومیت به اعدام محکوم علیه زندانی مه آفرید امیرخسروی فرزند منصور، سحرگاه روز شنبه، سوم خردادماه ۱۳۹۳ در محل زندان اوین اجرا شد. امیرخسروی در دوازدهمین جلسه دادگاه گفته بود: فرض کنید که من را اعدام کردید. آیا مملکت اصلاح میشود؟ کسانی که پشت صحنه پنهان شده اند چه میشوند؟ این آقایان که در این پرونده همکاری داشته اند؟

۱ -خبرگزاری مهر، " میزان اموال اختلاس‌گران اعلام شد؛ ۴۷۰۰ میلیارد تومان "، تاریخ ۱۳۹۰/۰۶ / ۲۸َ
۲ -مجرم اصلی این پدیده مشئوم ۴۷۰۰ میلیارد تومان دارایی دارد. چرا باید این دارایی، ملک وی تلقی شود؟
(۳) -پایگاه اینترنتی مجله فوربس
۴ - http: / / www. farsnews. com / printable. php? nn = ۱۳۹۰۰۶۲۷۰۰۱۳۰۰
(۵) - روزنامه تهران امروز. ۹ شهریور ۱۳۹۰ ص ۹
(۶) -
(۷) - http: / / old. mehrnews. com / fa / NewsDetail. aspx? NewsId = ۱۴۰۷۴۱۴
(۸) - http: / / hamshahrionline. ir / details / ۱۴۶۰۹۳
(۹) - خبرگزاری فارس. ۵ مهر ۱۳۹۰



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
با فرزند کم تر زندگی بهتر خداحافظی کنید
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 17:16 | بازدید : 918 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

مقام معظم رهبری با بيان انتقاد از تداوم سياست كنترل جمعيت بيان داشتند: "در اوائل دهه هفتاد اجراي اين سياست بنابر مصالحي، صحيح بود اما ادامه آن در سالهاي بعد خطا بود."

امیدنیوز- فرزند کم تر زندگی بهتر شاید تنها پیام تبلیغاتی و مهم دهه 70 بود که علاوه بر مادران حتی کودکان هم با این موضوع که زندگی بهتر با فرزند کم تر است ،کنار آمده بودند تا امروز که این موضوع برای اکثریت افراد جامعه موضوعی جا افتاده است اما با توجه به یافته های مرکز آمار کاهش جمعیت زنگ خطری برای آینده کشور است .

بر اساس جديدترين يافته مركز آمار ايران از هفتمين سرشماري عمومي نفوس و مسكن ۹۰ كل كشور جمعيت ايران اسلامي به ۷۵ ميليون و ۱۴۹ هزار و ۶۶۹ نفر و نرخ رشد ميانگين ۵ ساله ۸۵-۹۰ به ۱.۲۹درصد رسيده در حالي كه اين نرخ در ميانگين دهساله ۷۵-۸۵ اين رقم ۱.۶۲درصد بوده است .

بر اساس اين آمار كاهش نرخ رشد جمعيت و نيز كاهش بعد خانوار از ۴.۰۳نفر سال ۸۵ به ۳.۵۵نفر در سال ۹۰ زنگ خطري براي آينده كشور در زمينه رشد و توسعه اقتصادي به شمار مي رود به ويژه در مورد كشوري كه قرار است بر اساس چشم انداز ۲۰ ساله در افق ۱۴۰۴ شمسي قدرت اول منطقه از نظر اقتصادي و علمي و الهام بخش براي جهان اسلام باشد و سالانه حد اقل ۸ درصد رشد اقتصادي داشته باشد.

از سوي ديگر، مدير كل دفتر آمار اطلاعاتي جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال كشور نيز با اشاره به اينكه سرعت و شتاب كاهش جمعيت ايران در مقايسه با كشورهاي ديگر بيشتر است، مساله كاهش جمعيت جوان را تاييد كرده و گفته: بازنگري سياستهاي جمعيتي در كميسيونهاي مجلس پيگيري و بررسي مي شود.

علي اكبر محزون افزود: آمار سازمان ثبت احوال در خصوص رشد جمعيت و تعداد افراد با آمار مركز آمار يكي است و هر دو نشان از كاهش آمار جمعيت دارد.

وي با اشاره به اينكه شاخص رشد جمعيت چند سالي است كاهش پيدا كرده است، می گوید: چنانچه روند كاهش ادامه پيدا كند و با سياستهاي به موقع نتوانيم مانع از پيش روي آن شويم طي سالهاي آينده با رشد منفي جمعيت روبرو خواهيم شد.

جمعیت آینده ایران جمعیت سالمند می شود

مدير كل دفتر آمار اطلاعاتي جمعيتي و مهاجرت سازمان ثبت احوال كشور تاكيد كرد: برهمين اساس طي سالهاي آينده به سمت جمعيت سالمندي مي رويم بطوركيه عنوان شده تا سال ۱۴۱۰ با پنجره جمعيتي كه همان جمعيت سالمند است مواجه مي شويم به همين دليل بهتر است از همين حالا براي ۲۰ سال آينده برنامه ريزي و سياست گذاري مناسبي انجام شود .

وي اظهار داشت: هم اكنون يك فرصت طلايي براي پيشگيري از مشكلات دوران سالمندي است به طوري كه بتوان حداكثر استفاده از جمعيعت فعال كار كه در سن ۱۵ تا ۶۴ سال هستند را داشت و جمعيت جوان كشور را تضمين كرد.

ایران ششمین کشور پیر در آینده

به اين ترتيب به نظر مي رسد ، افزايش جمعيت پير در كشور كاملا جدي است و بنا بر آمارها ايران در حال حاضر نيز جز ۱۰ كشور است كه به سرعت به سمت كهن سالي در حال حركت است و در جايگاه ششمين كشور جهان قرار دارد كه افراد آن به سن پيري مي رسند.

به اين ترتيب اگر اوضاع به همين منوال باقي بماند، ايران در بيست سال آينده وارد فاز اول سالمندي جمعيتي خواهد شد و در ده سال آتي نيز فاز دوم سالمندي را تجربه خواهد كر د

به گزارش امید، تداوم سياست كنترل جمعيت و شعار معروف نهادينه شده در سال هاي دولت كارگزاران كه "دو بچه كافي است"، اين روز ها بعد از اظهار نگراني مقام معظم رهبري نسبت به كاهش جمعيت جوان كشور ، مورد انتقاد قرارگرفته است.

مقام معظم رهبری با بيان انتقاد از تداوم سياست كنترل جمعيت بيان داشتند: "در اوائل دهه هفتاد اجراي اين سياست بنابر مصالحي، صحيح بود اما ادامه آن در سالهاي بعد خطا بود."

متن ابلاغیه امام خامنه‌ای به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به‌شرح زیر است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

با عنایت به اهمیت مقوله جمعیت در اقتدار ملی؛ و با توجه به پویندگی، بالندگی و جوانی جمعیت کنونی کشور به‌عنوان یک فرصت و امتیاز؛ و در جهت جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری در سال‌های گذشته، سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغ می‌گردد.

با در نظر داشتن نقش ایجابی عامل جمعیت در پیشرفت کشور، لازم است برنامه‌ریزی‌های جامع برای رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور متناسب با سیاست‌های جمعیتی انجام گیرد.

همچنین ضروری است با هماهنگی و تقسیم کار بین ارکان نظام و دستگاه‌های ذی‌ربط در این زمینه، اقدامات لازم با دقت، سرعت و قوت صورت گیرد و نتایج رصد مستمر اجرای سیاست‌ها گزارش شود.

«سیاست‌های کلی جمعیت»

1 ــ ارتقای پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی

2 ــ رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند، کاهش سن ازدواج و حمایت از زوج‌های جوان و توانمندسازی آنان در تأمین هزینه‌های زندگی و تربیت نسل صالح و کارآمد

3 ــ اختصاص تسهیلات مناسب برای مادران به‌ویژه در دوره بارداری و شیردهی و پوشش بیمه‌ای هزینه‌های زایمان و درمان ناباروری مردان و زنان و تقویت نهادها و مؤسسات حمایتی ذی‌ربط

4 ــ تحکیم بنیان و پایداری خانواده با اصلاح و تکمیل آموزش‌های عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزند پروری و با تأکید بر آموزش‌ مهارت‌های زندگی و ارتباطی و ارائه خدمات مشاوره‌ای بر مبنای فرهنگ و ارزش‌های اسلامی ــ ایرانی و توسعه و تقویت نظام تأمین اجتماعی، خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت‌های پزشکی در جهت سلامت باروری و فرزندآوری

5 ــ ترویج و نهادینه‌سازی سبک زندگی اسلامی ــ ایرانی و مقابله با ابعاد نامطلوب سبک زندگی غربی

6 ــ ارتقای امید به زندگی، تأمین سلامت و تغذیه سالم جمعیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، به‌ویژه اعتیاد، سوانح، آلودگی‌های زیست محیطی و بیماری‌ها

7 ــ فرهنگ‌سازی برای احترام و تکریم سالمندان و ایجاد شرایط لازم برای تأمین سلامت و نگهداری آنان در خانواده و پیش‌بینی سازوکار لازم برای بهره‌مندی از تجارب و توانمندی‌های سالمندان در عرصه‌های مناسب

8 ــ توانمندسازی جمعیت در سن کار با فرهنگ سازی و اصلاح، تقویت و سازگار کردن نظامات تربیتی و آموزش‌های عمومی، کارآفرینی، فنی ــ حرفه‌ای و تخصصی با نیازهای جامعه و استعدادها و علایق آنان در جهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولّد

9 ــ بازتوزیع فضایی و جغرافیایی جمعیت، متناسب با ظرفیت زیستی با تأکید بر تأمین آب با هدف توزیع متعادل و کاهش فشار جمعیتی

10 ــ حفظ و جذب جمعیت در روستاها و مناطق مرزی و کم‌تراکم و ایجاد مراکز جدید جمعیتی به‌ویژه در جزایر و سواحل خلیج فارس و دریای عمان از طریق توسعه شبکه‌های زیربنایی، حمایت و تشویق سرمایه‌گذاری و ایجاد فضای کسب و کار با درآمد کافی

11 ــ مدیریت مهاجرت به داخل و خارج هماهنگ با سیاست‌های کلی جمعیت با تدوین و اجرای سازوکارهای مناسب

12 ــ تشویق ایرانیان خارج از کشور برای حضور و سرمایه گذاری، و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانایی‌های آنان

13- تقویت مؤلفه‌های هویت‌بخش ملی (ایرانی، اسلامی، انقلابی) و ارتقای وفاق و همگرایی اجتماعی در پهنه سرزمینی به‌ویژه میان مرزنشینان و ایرانیان خارج از کشور

14 ــ رصد مستمر سیاست‌های جمعیتی در ابعاد کمّی و کیفی با ایجاد سازوکار مناسب و تدوین شاخص‌های بومی توسعه انسانی و انجام پژوهش‌های جمعیتی و توسعه انسانی.د.

طرح افزایش جمعیت و تعالی خانواده در حال حاضر در کمیسیون اجتماعی مجلس در دست بررسی است

این گزارش حاکیست،مخبر کمیسیون اجتماعی مجلس از ایجاد تغییرات در طرح افزایش جمعیت و تعالی خانواده براساس سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر انقلاب خبر داده و میگوید:

این سیاستها از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد و از این پس باید از سوی کمیسیون های مختلف مجلس طرح های مربوط به افزایش جمعیت بررسی و با این سیاست های کلی جمعیت تطبیق داده شود و چنانچه هر یک از طرحها نیاز به تغییرات داشت بلافاصله اقدام شود.

وی تایید کرد: در صورتیکه طرح افزایش جمعیت و تعالی خانواده نیاز به افزایش و یا کاهش در برخی از بندها داشت این موارد مورد نظر به آن اضافه می شوند و در غیر این صورت به تصویب خواهند رسید.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه سیاستهای کلی جمعیت شاخص و نقشه راه هستند گفت: این سیاستها در ابتدا اجرایی نمی‌شود اما به دلیل اینکه سیاست های کلی جمعیت شاخص و نقشه راه هستند برای تدوین سیاستگذاری و برنامه ریزیهای خاص در خصوص افزایش جمعیت از آنها استفاده می شود و بر همین اساس است که افق و اسناد بالادستی با ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت مشخص شده است.

سعیدی با اشاره به اینکه طرح افزایش جمعیت و تعالی خانواده در حال حاضر در کمیسیون اجتماعی مجلس در دست بررسی است تاکید کرد: این طرح پس از بررسی در کمیسیون های مختلف در دستور کار کارگروه کمیسیون اجتماعی قرار گرفته و با توجه به مفاد سیاست های کلی ابلاغی قطعا تغییراتی در آن انجام خواهد شد.

وی اظهار داشت: در سیاستهای کلی جمعیت مواردی مانند تحکیم بنیان و پایداری خانواده و تکمیل آموزش های عمومی درباره اصالت کانون خانواده و فرزند پروری، رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند، توانمندسازی جمعیت در سن کار با فرهنگ سازی و اصلاح، مدیریت مهاجرت به داخل و خارج هماهنگ با سیاستهای کلی جمعیت، حفظ و جذب جمعیت در روستاها و مناطق مرزی و کم تراکم و همچنین ایجاد مراکز جدید جمعیتی بویژه در جزایر و سواحل خلیج فارس و دریای عمان و... مورد تاکید قرار گرفته است که براساس این سیاستها باید برنامه ریزی های لازم از سوی دستگاههای مرتبط انجام شود.

به گفته وی، اولین اقدام پس از ابلاغ سیاستهای کلی مربوط به مجلس است که باید طرحهای افزایش جمعیت را با سیاستهای کلی جمعیت تطبیق داد

ما امیدواریم که قوای سه گانه سیاست های افزایش جمعیت را اجرایی و شرایط آسان را در راستای این ساست ها برای خانواده ها فراهم کنند



:: موضوعات مرتبط: فرهنگی وادبی , پزشکی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
جریمه ای برای فروشندگان سیگار
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 16:6 | بازدید : 1113 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

ایران ۴۰ سال آینده کانون مصرف دخانیات می‌شود

جریمه فروش سیگار، ۲۰ میلیون تومان شد

خبرگزاری تسنیم: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به مصرف سالانه ۵۰ میلیارد نخ سیگار در کشور ، نسبت به توسعه مصرف دخانیات ایران، مصر، پاکستان تا ۴۰ سال آینده هشداد داد و گفت: جریمه فروش سیگار، به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش حوزه سلامت خبرگزاری تسنیم، کاظم ندافی با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی بدون دخانیات «افزایش مالیات بر دخانیات» را در نظر گرفته است، از امضای پروتکل ریشه‌کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی توسط ایران خبر داد و اظهار داشت: مراحل تصویب این پروتکل را در مجلس پیگیریم. تصویب این پروتکل در مباحث مربوط به قاچاق مواد دخانی اثرات بسیار خوبی دارد و می‌توان مشکلات مربوط به کنترل قاچاق را کاهش داد. در مجموع تصویب این پروتکل در رابطه با کنترل مصرف دخانی بسیار موثر خواهد بود.

ندافی با اشاره به گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت منطقه مدیترانه شرقی ادامه داد: بر اساس این گزارش، در صورتی که مصرف مواد دخانی با روند فعلی ادامه یابد، مصر، پاکستان و ایران در 40 سال آینده کانون توسعه مصرف دخانیات قلمداد خواهند شد. قلیان نیز در منطقه مدیترانه شرقی بخش عمده‌ای از بازار مواد دخانی را اشغال کرده است.

وی با انتقاد از قیمت پایین سیگار افزود: منطقه مدیترانه شرقی از لحاظ پایین بودن قیمت سیگار دومین رتبه را در دنیا دارد. همچنین، منطقه مدیترانه شرقی در رده سوم کمترین مالیات اخذ شده بر دخانیات است. این در حالی است که با افزایش 50 درصدی مالیات بر دخانیات 3.5 میلیون نفر کمتر مواد دخانی مصرف می‌کنند. همچنین، 875 هزار نفر نیز کمتر جان خود را به دلیل بیماریهای ناشی از استعمال دخانیات از دست می‌دهند. بنابراین بسیار مهم است که بتوانیم روند فعلی افزایش مصرف مواد دخانی به ویژه قلیان را کاهش دهیم.

ندافی با اشاره به مصرف سالانه 50 میلیارد نخ سیگار در کشور گفت: این تعداد سیگار مصرفی معادل 10 هزار میلیارد تومان هزینه دارد. یعنی هزینه‌ای که دولت امسال جهت طرح تحول سلامت اختصاص داده است.

وی در نشست خبری هفته بدون دخانیات با اشاره به شعار در نظر گرفته شده برای این هفته «زندگی عاری از دخانیات، با خود مراقبتی»، ضمن هشدار نسبت به روند افزایشی مصرف قلیان افزود: به طور متوسط روزانه 3.5 درصد مصرف قلیان در کشور گزارش شده است که این مصرف در مردان از شیوع 4.7 درصدی و در زنان از شیوع 2.3 درصدی برخوردار است و روند مصرف قلیان در زنان نگران کننده تر از مردان است. تمایل جوانان و مردم به مصرف محصولات دخانی غیرسیگار نگران کننده است باید با اجرای دقیق قانون بر این چالش غلبه کنیم و بتوانیم وضعیت بهتری را در کشور رقم بزنیم.

ندافی مالیات پایین بر محصولات دخانی را از چالش‌های کشور در زمینه کنترل و مبارزه با دخانیات خواند و افزود: در این زمینه به طور جدی با سازمان امور مالیاتی وارد بحث شده‌ایم. امیدواریم مالیات بر محصولات دخانی در قوانین بودجه سالیانه و همچنین قوانین جدید مجلس مطرح شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین، نسبت به تشدید جرائم تخلفات عرضه سیگار هشدار داد و گفت: عرضه محصولات دخانی باید در جاهایی صورت گیرد که دارای پروانه هستند. عرضه قلیان نیز طبق قانون در اماکن عمومی ممنوع شده است اما در حال حاضر در اجرای این قوانین چالش داریم. اجرای این قانون مستلزم همکاری نزدیک دادگستری، نیروی انتظامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت است، به این منظور باید زمینه لازم در ستاد کشوری کنترل دخانیات فراهم شود. به این ترتیب مرحله جدیدی از اجرای ممنوعیت‌ها را در کشور خواهیم داشت.

وی ادامه داد: با تصویب هیئت دولت جرایم مربوط به کنترل دخانیات افزایش یافته است و اکنون جرایم بازدارنده‌ای برای این موضوع در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال عرضه مواد دخانی توسط افراد زیر 18 سال یا به افراد زیر 18 سال جرم است. این جرایم بازدارنده 4.3 برابر شده است و در برخی موارد حتی تا 20 میلیون تومان هم جریمه در نظر گرفته شده است که حتماً بازدارنده خواهد بود چرا که افرادی که با سلامت مردم بازی می‌کنند مستحق چنین جرایمی هستند.

ندافی بر لزوم تعیین عوامل مجاز عرضه محصولات دخانی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد و بیان داشت: پس از تعیین عوامل مجاز می‌توان با متخلفان به صورت جدی و با صلابت برخورد کرد. همچنین، عرضه قلیان غیرمجاز است و باید با آن برخورد شود.

انتهای پیام/



:: موضوعات مرتبط: سیاسی , پزشکی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
سیاسی
دو شنبه 5 خرداد 1393 ساعت 15:52 | بازدید : 1148 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 من به شخصه مخالف دولت نه و ده بودم هستم و خواهم بود

به حول و قوه الهی و تلاش مسئولان بسیار خرسندم از اجرای احکام کیفری خیانتکاران به انقلاب و اسلام و خون پاک شهدا

این عکس که مشاهده میکنید آگهی ترحیم مه آفریدامیرخسروی(که خداوند هر چه او با امام و انقلاب و دلهای مردم کرد را برایش در اخرت به ارمغان ببرد)است.

nf00362036-1فردی که مشاهده میکنید رییس شرکت آریا فردی است که ماشین پزو احمدی نژاد را که ارزش واقعی آن یک میلیون تومان بود به مبلغ2میلیارد تومان خریداری کرد(در اصل رشوه داد)

بنده به شخصه نوشته های این مطلب را به عهده و این ضایعه خرسند کننده را به دلواپسلان  نادان و رانت خوار تسلیت و به عموم مردم شهید پرور ،رییس جمهور محترم ،دستگاه قضا ،مجلس و علی الخصوص رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای تبریک شاد باش و خدا قوت  عرض مینمایم.



:: موضوعات مرتبط: عکس های جالب , سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
دستور پرداخت حقوق به دانشسجویان توسط دولت روحانی
پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393 ساعت 17:4 | بازدید : 895 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

به گزارش اقتصاد پرس ،معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان نظام پرستاری کشور گفت: وزیر بهداشت دستور پرداخت حقوق به دانشجویان رشته پرستاری را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در علی آباد کتول، دکتر محمد میرزا بیگی عصر شنبه در بازدید از مراکز درمانی علی آبادکتول گفت: بر اساس این بخشنامه رسمی که ساعتی قبل از سوی وزیر محترم به تمامی بیمارستان ها و علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد، هر یک از پرستاران مدرک کارشناسی ساعتی ۵ هزار تومان و کارشناسی ارشد و دکترا ساعتی۷ هزار تومان حقوق بصورت ماهیانه دریافت می کنند.

وی افزود: این بخشنامه برای دانشجویان ترم های ۶، ۷ و ۸ کارشناسی پرستاری و بالاتر اجرایی شد.

دکتر میرزا بیگی یادآور شد: با توجه به جمعیت ۷۵میلیونی کشور و نیاز هر هزار نفر به ۳ پرستار، به تعداد دو و نیم برابر تعداد فعلی پرستار لازم داریم که این میزان بابرنامه ریزی در نظام جدید سلامت حل خواهدشد.

وی گفت: هم اینک ۱۵۰ هزار پرستار در مکان های درمانی دولتی و غیردولتی شاغل هستند که در کنار این آمار تعداد ۶۵ هزار دانشجوی رشته پرستاری هم مشغول به تحصیل هستند.

رییس سازمان نظام پرستاری کشور گفت: سند عرضه و تقاضای نیروی پرستار با توجه به استانداردها در حال تدوین و ابلاغ است که بر اساس آن استاندارد و سند عرضه و تقاضا با هم تطبیق یافته و نیازها برطرف می شود.

وی بابیان اینکه ده سال آینده مشکل اشتغالی در بخش پرستاری نداریم خاطرنشان کرد: هر لحظه آمادگی جذب پرستاران را در مکان های درمانی دولتی و غیردولتی در کمتر از سه ساعت را داریم.

معاون وزیربهداشت گفت:به دلیل کارسخت پرستاری خدمات به این قشر فعال باارتقا بهره وری و تعرفه گذاری افزایش یافته و پرداختها مبتنی برعملکردها شده است.

وی گفت: برای افزایش میزان خدمات رسانی به مردم با استفاده از آژانس های پرستاری و ساماندهی دانشجویان این رشته میزان کارکنان بیمارستانها از نیم نفر به ۲۵/۱ نفر که دو برابر میزان فعلی است افزایش می یابند.

بعد هی بگین دولت روحانی بده



:: موضوعات مرتبط: پزشکی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ارزانترین و گرانترین نقطه تهران واسه اجاره
پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393 ساعت 17:2 | بازدید : 1159 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

عرضه شو داری یاعلی ؟؟؟؟/زن بگیر ،خونه اجاره کن ،برو تا خر خره زیر قرض خخخخخخخخ



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
درگیری نرگس محمدی با گشت ارشاد!
شنبه 6 مهر 1392 ساعت 22:42 | بازدید : 909 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
درگیری نرگس محمدی با گشت ارشاد!
شاید همان زمان که بحث برخورد با بد پوششی آغاز شد حاشیه هایش اگر از متن آن بیشتر نبود لا اقل داغ تر بود. طرح فرهنگی مبارزه با بدحجابی که از نبود یک برنامه جامع، منسجم و دقیق فرهنگی در این زمینه حکایت می‌کند، نه تنها مورد اقبال و پذیرش مردم قرار نگرفته که امکان سوءاستفاده های سیاسی هم از آن بالا رفته است.
طرحی که همه مسولان در آن خود را صاحب فکر و راهکار کامل و مشکل گشا می‌دانند اما در عمل تنها نیروی انتظامی می‌ماند و مامورانش و نتیجه می‌شود همین که پس از مدتی پیگیری نیروهای پلیس و جنجال و هیاهو، برای مدتی طولانی تر طرح رها شود و این بار محجبه ها و آمرین به معروف بشوند محلی بر عقده گشایی اراذل!!
اما بهانه ای که باعث نگارش این مطلب است انتشار یک گزارش تصویری در رسانه هاست. در توضیح این مطلب آمده بود: عصر شنبه ماموران پلیس با حضور در برج میلاد که محل برگزاری یکی از کنسرت‌ها بود، ضمن جلوگیری از ورود افراد بدپوشش به کنسرت، با افراد متخلف برخورد کرده و تعدادی از افراد بدحجاب را نیز دستگیر کردند. همچنین پلیس ضمن برخورد با آقایانی که با پوشش نامناسب به محل کنسرت آمده بودند از ورود آنها جلوگیری کرده و تعدادی را دستگیر و برای سیر مراحل مربوطه به پلیس امنیت اخلاقی منتقل کردند.
این خبر را بیشتر سایت ها منتشر نمودند و در این اوضاع منفعلانه در ادای فریضه نهی از منکر ، افتخاری شد برای عده‌ای! اما دست بر قضا یک نفر از افرادی که مورد اعتراض پلیس قرار گرفته بود و تصویرش در بین دیگر عکس های موجود در این مطلب پخش شد، با اقماض ضوابط اولیه حجاب را تا حدودی رعایت کرده بود.
نرگس محمدی که نامه‌ای به وزیر کشور نوشت و با اعتراض سوالاتی از وزیر پرسید که نشان از یک خلا جدی برنامه ریزی قبل از اقدام، در این موضوع دارد. وی اگرچه در ظاهر خوراکی چرب و نرم برای معاندان نظام دست و پا کرده است، اما درد دل و مطالبه و سوالش به جا و منطقی است. وی حادثه را این گونه تعریف می‌کند:
«نگاهی به سراپای خودم انداختم. روسری سبز بزرگی که نه تنها موهای سرم بلکه شانه هایم را پوشانده و مانتوی بلند و نسبتا گشادی که روی دامن مشکی ام افتاده و حداقل یک وجب تا زیر زانوهایم را گرفته و جوراب شلواری ضخیم و سیاهی که تمام پاهایم را پوشانده است. شاید اگرکسی از پایین و با دقت نگاه می کرد مثلا یک وجب و نصفی از پاهایم که داخل کفش و جوراب ضخیم سیاه رنگ بود، دیده می شد .... راتو بکش برو و گرنه بازداشتت می کنیم .” از یکی از مردان انتظامی پرسیدم : اقا آیا قسمتی از بدنم پیداست یا لباسم تنگ است یا مانتوام کوتاه است یا روسری ام کوتاه است و موهایم را نپوشانده .گفت نه اما ما نمی گذاریم وارد سالن شوی و من که از این رفتارشان مبهوت بودم بحث را ادامه دادم تا بالاخره متوجه شوند که این برخورد زورگویی است و دلیل منطقی ندارد...جوراب ساپورت غیر قانونی است.
از شنیدن کلمه قانون هم خنده ام گرفت و هم گریه ام. گفتم برادر من این جورابی که من پوشیدم و نمی دانم اسمش چیست و ماشاالله شما واردتری، ضخیم ترین جوراب موجود در جهان و بازار ایران است. خوب مشکل چیست؟ گفت من نمیدانم غیر قانونی است. گفتم ببخشید این قانون کجا وضع شد و چگونه به مردم اطلاع دادید... یکی از آنها جورابش خیلی نازک بود و وقتی خانم محتشمی پور سوال کردند که جوراب نازک ماموران اشکالی ندارد، صداها بلند شد... بارها اعتراض کردم که عکس نگیرید کارتان درست نیست من با شما گفت و گو می کنم و گفتم آقای مامور این آقایان چه کسانی هستند که پشت شما می ایستند و آن قدر عکس می گیرند و هر بار جواب می دادند ماموران خودمان هستند...جالب اینجاست که در ایام انتخابات و راهپیمایی ها شاهدیم که خبرنگاران با همان زنان با همان پوشش ها مصاحبه می کنند و حتی مصاحبه هایشان در اخبار سراسری تلویزیون جمهوری اسلامی پخش می شود.»
و اما از پوشش خانم محمدی و صحیح یا ناپسند بودن حجاب ایشان بگذریم ( که البته قید شد با اغماض ضوابط اولیه حجاب را تا حدودی رعایت کرده) و باز هم از قضاوت در مورد سخنان ایشان در رابطه با برخورد نیروی انتظامی با وی میگذریم چون ما شاهد ماجرا نبوده ایم و شاید موضوع طور دیگری جلوه داده شده باشد. لیکن چند سوال را مطرح کنیم که پاسخ به آنها اولین گام اصلاح طرح برخورد با بدپوششی است:
1- معیار پوشش قانونی چیست؟ و مردم از کجا باید بدانند ماموران در مورد معیار پوشش چگونه می اندیشند؟ چرا که ماموران نواحی مختلف در مورد حجاب متفاوت می اندیشند و عمل می کنند و این معیارها امری سلیقه ای است. قانونی بودن لباس را چه مرجعی تعیین می کند و چگونه به مردم اعلام می‌گردد ؟
2- ماموران تا چه حد می توانند با مردم برخورد کنند؟ آیا قانون اجازه می دهد تا تعرض کلامی یا رفتاری یا برخورد خشن با زنان محترم جامعه داشته باشند؟
3- آیا چاپ و انتشار تصویر زنان ایرانی در سایت ها و رسانه های عمومی به لحاظ قانونی وشرعی بلا اشکال است؟ هرچند دیده شده که صورت های افرادی که حجاب آنها مورد اعتراض گشت ارشاد قرار گرفته، تا حدودی نامفهوم است ولی اگر کسی برخی از این تصاویر را مشاهد کند و فرد مورد نظر را از قبل بشناسد به راحتی توانایی تطبیق بین تصاویر و فرد را دارا خواهد بود. فلذا بایستی در شیوه اطلاع رسانی اینگونه اقدامات تجدید نظر نمود و گاهی کاتولیک تر از پاپ می شویم و گاهی مسامحه گر. چرا جاذبه و دافعه مان همچون مولایمان، تعریف شده و درست و درمان نیست. چرا هیچ وقت حدود یک سری احکام کاربردی دین را برای عموم شفاف عنوان نمی کنیم تا جلوی برخوردهای سلیقه ای به اسم دین گرفته شود.
در لزوم اجرای دقیق و گسترده طرح مبارزه با بد حجابی که مطلوب همه مردم و خواسته ملت شریف ایران است تردیدی نیست لیکن خوب می دانیم که برای تحقق این هدف مقدس نباید هر وسیله ای را توجیه کنیم و اگر با برنامه ریزی مدون تر و محتوای کامل تر دست به این اقدام بزنیم نتیجه منفی این چنینی هم در بر نخواهد داشت.
منبع:


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نماینده ژاپن هم حامل پیام آمریکا برای ایران بود؟
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 15:7 | بازدید : 1183 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

دیپلماسی ایرانی، 24 شهریور 1392

هرچند سفر اخیر سلطان قابوس به ایران تمامی توجه ها را به خود معطوف کرد و عده ای گمانه زنی کردند که وی حامل پیام آمریکا برای ایران است، خبرگزاری ان اچ کی نیوز در گزارشی مدعی شده است که نماینده عالی ژاپن در سفر اخیر خود به ایران نیز پیامی از جانب آمریکا برای ایران داشته است. درحالی که ژاپن بار دیگر می کوشد در جدال بین ایران و آمریکا، نقش میانجی را ایفا کند، تهران از توکیو خواسته به تلاش های جمهوری اسلامی در جهت خلع سلاح جهانی ملحق شود. ماساهیکو کومورا، معاون رئیس جمهور حزب لیبرال دمکراتیک ژاپن و وزیر خارجه سابق، اخیرا به عنوان نماینده ویژه شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن به تهران سفر کرد. او در این سفر با شماری از مقامات عالی ایران شامل حسن روحانی، محمد جواد ظریف و علی اکبر هاشمی رفسنجانی ملاقات کرد. کومورا نخستین مقام عالی دولت آبه بود که با دولت جدید ایران دیدار می کرد و وزارت خارجه ژاپن این سفر را فرصتی برای گفت و گو در خصوص مسائل دوجانبه و بن بست ایران با جامعه بین المللی توصیف کرد. رسانه های ایرانی گزارش دادند که هدف سفر این مقام ژاپنی به ایران بررسی موضوع تسلیحات کشتار جمعی و تلاش برای مقابله با آن بوده است، چرا که هر دو کشور از کاربرد تسلیحات کشتار جمعی خسارت دیده اند. همچنین علی اکبر هاشمی رفسنجانی نیز در همین زمینه با نماینده ژاپن گفت و گو کرد. برای مطالعه بیشتر به سایت دیپلماسی ایرانی مراجعه فرمایید.



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
با کلید روحانی!!!!
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:46 | بازدید : 1181 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

.                     

سیبنا: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به تصمیم دولت برای 2 برابر کردن زمان بازپرداخت تسهیلات ارزی، گفت: دولت با این اقدام اولین گام را برای کاهش مشکلات بخش تولید و نیز رونق اقتصاد کشور برداشت.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد ایران غلامرضا اسداللهی در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان این مطلب که 2 برابر شدن زمان بازپرداخت تسهیلات ارزی کمک ویژه‌ای به صاحبان حرفه برای کاستن از مشکلات بخش تولید می‌کند، افزود: با توجه به افزایش قیمت‌ها برای اینکه تولید برای تولیدکننده صرفه اقتصادی داشته باشد باید حمایت‌های ویژه‌ای از این بخش صورت بگیرد که اقدام مذکور دولت نمونه‌ای از این کمک‌ها است.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخزر در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری مشکلات بخش تولید از جمله کمبود نقدینگی که به تعطیلی کارخانه‌های بسیاری منجر شده است، تصریح کرد: دولت با قرار دادن تسهیلات مناسب ارزی در اختیار تولید‌کنندگان و نیز تمدید زمان بازپرداخت تسهیلات به بهبود شرایط کشور به صورت مستقیم دست می‌زند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با اشاره به تصمیم دولت برای 2 برابر کردن زمان بازپرداخت تسهیلات ارزی، گفت: دولت با این اقدام اولین گام را برای کاهش مشکلات بخش تولید و نیز رونق اقتصاد کشور برداشت.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه تشکیل ستاد گشایش و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی از سوی دولت به بهبود شرایط کشور از جهت کاهش تورم کمک خواهد کرد، افزود: دولت یازدهم عزم راسخی برای بهبود شرایط اقتصادی کشور دارد.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخزر در مجلس تصریح کرد: 2 برابر شدن زمان بازپرداخت تسهیلات ارزی فرصتی برای تولید‌کنندگانی است که در بن بست اقتصادی دست و پا میزنند.

وی در پاسخ به این سؤال که تمرکز فعالیت‌های ارزی در یک بانک چه کمکی به اقتصاد کشور در جهت بهبود اوضاع می‌کند، گفت: تمرکز فعالیت‌های ارزی کار خوبی نیست و باید همیشه در بحث‌های اقتصادی از چند منبع و چند کانال ورود کنیم که اگر مشکلی در یکی از آن‌ها رخ داد از سایر ورودی‌ها مشکل مرتفع شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یادآور شد: تداوم گام‌های نخست دولت که منجر به بهبود شرایط اقتصادی کشور در آینده نزدیک می‌شود کلید رفع معضلات اقتصادی است./



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
هتل محل اقامت رئیس جمهور در نیویورک+تصاویر
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:43 | بازدید : 1140 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

هتل محل اقامت رئیس جمهور در نیویورک+تصاویر

 

اکونیوز:براساس اخبار رسیده، محل اقامت رییس جمهور اسلامی ایران در سفر به نیویورک مشخص شد.   

 

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)،هتل Millennium UN Plaza به عنوان یکی از مجلل ترین هتل های شهر نیویورک برای 70 نفر از همراهان روحانی درنظر گرفته شده است. این خبر حکایت از آن دارد که یک طبقه کامل از این هتل به صورت کامل برای رییس جمهور و همراهانشان رزو شده است. این درحالی است که برخی از منتقدین، آخرین سفر دکتر محمود احمدی نژاد به نیویورک را بسیار هزینه بر برای کشور دانسته بودند. آنان هزینه هرشب برای اقامت احمدی نژاد و همراهانشان را 400 تا 700 هزار دلار برآورد کرده بودند. اینک باید دید هزینه اجاره کلی یک طبقه کامل از یک هتل مجلل برای دولت اعتدال چه میزان هزینه دربرخواهد داشت؟ لازم به یاد آوری است که برج غربی این هتل دارای اتاق های دولوکس و بسیار مجلل است. این هتل در سال 1907 ساخته شده است و تا به امروز خدمات می دهد و در سال 91 یکی از میلیاردهای هندی بخشی از هتل "پلازا" در نیویورک ( معادل 75 درصد) آن را خریداری کرد. این میلیاردر هندی با پرداخت 575 میلیون دلار شریک شاهزاده عربستانی شده است که باقی 25 درصد سهام این هتل را در اختیار دارد. هزینه سوئیت رویال پلازا در هتل پلازای نیویورک در سال 91 شبی 30 هزار دلار بوده است. رویال پلازا در مساحتی 1000 متری قرار گرفته و با الهام از دربار لویی پانزدهم ساخته شده است. در توضیح این سوئیت آمده است: این سوئیت با 3 اتاق خواب و 3 حمام، با امکانات رفاهی فراوان، حس آرامش را به میهمانان منتقل می کند. با قدم زدن و جستجو در کتابخانه بزرگ و اختصاصی آن که نفیس ترین کتاب ها و کتاب هایی گلچین شده از لوکس ترین انتشاراتی های دنیا را در خود جای داده، می توانید خستگی از تن بیرون کنید یا به سالن ورزش اختصاصی آن رفته و بعد از کار با وسایل مدرن ورزشی سرحال بیایید. حمام های مرمرین و شیشه ای، با شیرآلاتی از جنس طلای 24 عیار هم از دیگر زیبایی های بی شمار رویال پلازا به حساب می آیند. آشپزخانه اختصاصی با آشپز 24 ساعته و امکانات کامل صوتی و تصویری را هم باید به مشخصات دیگر این سوئیت اضافه کرد، پیانوی بزرگ و زیبایی هم در گوشه ای از پذیرایی قرار داده شده تا حس و تجربه یک اقامت لوکس و مجلل برای میهمانان تکمیل شود. این سوئیت آسانسور اختصاصی هم دارد و هرکدام از اتاق خواب ها هم، در ورودی و خروجی اختصاصی دارند. در کنار تمام اینها، دکوراسیون شیک رویال پلازا را با مبلمان آنتیک و پرده های نفیس آن هیچ جای دیگری نمی توانید پیدا کنید. فقط کافی است 30 هزار اسکناس یک دلاری خرج کرده و به رویال پلازا سفر کنید تا از این همه زیبایی لذت ببرید.

انتهای پیام//


:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اتوبوس ایرانی اتوبوسی اسپرت با طراحی ایرانی +عکس
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:25 | بازدید : 1057 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

اتوبوس ها از آن دسته وسایل نقلیه ای هستند که خیلی برای طراحی آن ها وقت گذاشته نمی شود. بسیاری از طراحان سعی دارند خودروهای کوچک و اسپرت بسازند تا شاید آینده را از آن خود کنند.

 شاید طراحی کردن یک اتوبوس کار سختی نباشد اما از آنجایی که در آینده نیز به اتوبوس نیاز است باید طراحان بیشتر به این وسیله نقلیه توجه داشته باشند. تا به حال طرح های خاصی برای اتوبوس ارائه شده است که یکی از جالب ترین آن ها را در ادامه مرور خواهیم کرد.
"محمد غزل" طراح ایرانی را با خودرو حشره ای به یاد دارید. این طراح برجسته خودرو یک طرح اتوبوس نیز در کارتابل خود دارد که به اتوبوس الکتریکی شهرت دارد. این اتوبوس یکی از طرح هایی است که آینده درخشانی در مقابل خود دارد.
اتوبوس الکتریکی طرحی است که به گفته "غزل" از روی حشرات برداشت شده است. این خودرو پایه ای اسپرت دارد و بر روی 8 چرخ جدا از هم حرکت می کند.سیستم بدن این خودرو به گونه ای است که در نگاه اول شاید به مانند یک اتوبوس فضایی باشد.
به گفته طراح حشره ها در مرکز ایده پردازی این اتوبوس قرار دارند زیرا همانطور که زندگی در میان آن ها جریان دارد در این خودرو نیز می توان زندگی را حس کرد. در مورد این خودرو اطلاعات در سطح بالای امنیتی قرار دارند و تنها چند نکته از آن گفته شده است.
نیروی محرکه از طریق یک موتور الکتریکی قوی تامین می شود همچنین سلول های خورشیدی نیز در سقف این خودرو تعبیه شده است که می توانند به قدرت آن کمک کنند. درب های این اتوبوس در هر دوطرف بدنه قرار دارد و به صورت بال های پروانه باز می شوند. این طرح همچنان در دست بررسی است و سال تولید آن به بعد از 2020 موکول شده است.



منبع: باشگاه خبرنگاران


:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
اتوبوس ایرانی اتوبوسی اسپرت با طراحی ایرانی +عکس
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:25 | بازدید : 1012 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

اتوبوس ها از آن دسته وسایل نقلیه ای هستند که خیلی برای طراحی آن ها وقت گذاشته نمی شود. بسیاری از طراحان سعی دارند خودروهای کوچک و اسپرت بسازند تا شاید آینده را از آن خود کنند.

 شاید طراحی کردن یک اتوبوس کار سختی نباشد اما از آنجایی که در آینده نیز به اتوبوس نیاز است باید طراحان بیشتر به این وسیله نقلیه توجه داشته باشند. تا به حال طرح های خاصی برای اتوبوس ارائه شده است که یکی از جالب ترین آن ها را در ادامه مرور خواهیم کرد.
"محمد غزل" طراح ایرانی را با خودرو حشره ای به یاد دارید. این طراح برجسته خودرو یک طرح اتوبوس نیز در کارتابل خود دارد که به اتوبوس الکتریکی شهرت دارد. این اتوبوس یکی از طرح هایی است که آینده درخشانی در مقابل خود دارد.
اتوبوس الکتریکی طرحی است که به گفته "غزل" از روی حشرات برداشت شده است. این خودرو پایه ای اسپرت دارد و بر روی 8 چرخ جدا از هم حرکت می کند.سیستم بدن این خودرو به گونه ای است که در نگاه اول شاید به مانند یک اتوبوس فضایی باشد.
به گفته طراح حشره ها در مرکز ایده پردازی این اتوبوس قرار دارند زیرا همانطور که زندگی در میان آن ها جریان دارد در این خودرو نیز می توان زندگی را حس کرد. در مورد این خودرو اطلاعات در سطح بالای امنیتی قرار دارند و تنها چند نکته از آن گفته شده است.
نیروی محرکه از طریق یک موتور الکتریکی قوی تامین می شود همچنین سلول های خورشیدی نیز در سقف این خودرو تعبیه شده است که می توانند به قدرت آن کمک کنند. درب های این اتوبوس در هر دوطرف بدنه قرار دارد و به صورت بال های پروانه باز می شوند. این طرح همچنان در دست بررسی است و سال تولید آن به بعد از 2020 موکول شده است.



منبع: باشگاه خبرنگاران


:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

 لیتر بنزین بخرید، 60 لیتر هدیه بگیرید!

 

اکونیوز:همزمان با گزارش سازمان تعزیرات مبنی بر کشف گسترده کارت‌های جعلی بنزین با سهمیه نامحدود، رئیس انجمن جایگاه‌داران از ورود نسل جدید این کارت‌ها خبر داد .   

 

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران(econews.irسازمان تعزیرات حکومتی  با انتشار گزارشی از کشف کارت‌های باطله بنزین با سهمیه‌های نامحدود بنزین 400 تومانی خبر داد و اعلام کرده است: در بازدید از یکی از جایگاه‌های سوخت در یکی از استان‌های شمال کشور بیش از 28 هزار لیتر بنزین 400 تومانی از کارت‌های سوخته شده و باطله برداشت شده است. همزمان با رونق بازار کارت‌های سوخت با سهمیه‌های نامحدود بنزین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هم رسما، اعلام کرده است: کارت‌های سوخت اجاره‌ای معضلی بزرگ بوده که کنترل آن از عهده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خارج است و نیاز به دخالت دستگاه‌هایی همچون نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی دارد. با این وجود کارشناسان یکی از مهمترین دلایل رشد افسار گسیخته مصرف بنزین کشور از ابتدای سالجاری تاکنون را رواج کارت های باطله با سهمیه های نامحدود بنزین عنوان کرده و تاکید می کنند: رشد 10 تا 15 درصدی مصرف بنزین در برخی از ماه های سالجاری فراتر از پیش بینی بوده است. پس از اجرای طرح سهمیه‌بندی و سپس فاز اول هدفمندی یارانه‌ها رشد مصرف بنزین کشور ابتدا کند و سپس رشدی حدود 5 درصدی را تجربه کرده است اما از ابتدای سالجاری تاکنون متوسط مصرف این فرآورده نفتی از حدود 65 تا 67 میلیون لیتری سال 91 به یک باره به بیش از 75 میلیون لیتر و در برخی از روزها بیش از 80 میلیون لیتر در روز افزایش یافته است. همزمان با افزایش تخلفات بنزینی در سطح جایگاه‌های سوخت، جایگاه داران با رد تمام اتهام نسبت داده شده به خود، تاکید می کنند: هم اکنون مهمترین عامل افزایش تخلفات بنزینی همچون افزایش تعداد کارت‌های اجاره‌ای و یا برداشت بنزین از کارت‌های باطله با سهمیه‌های نامحدود به دلیل نقص فنی در سامانه هوشمند سوخت است. بیژن حاج محمدرضا  درباره گزارش‌های اخیر برخی از دستگاه‌های نظارتی مبنی بر شناسایی کارت‌های بنزین با سهمیه‌های نامحدود، گفت: هم اکنون میزان فروش بنزین و گازوئیل هر جایگاه سوخت در کلانشهرها و استان های سرار کشور به صورت روزانه پایش شده و مصرف روزانه آنها مشخص و معین است. رئیس انجمن جایگاه داران سوخت سراسر کشور با اعلام اینکه هرگونه افزایش ناگهانی در فروش بنزین و گازوئیل جایگاه‌ها توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مورد رصد لحظه‌ای قرار می‌گیرد، تصریح کرد: هم اکنون مهمترین مشکل در افزایش برداشت بنزین از کارت‌های باطله سوخت وجود مشکلات متعدد فنی در سامانه هوشمند سوخت است. این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تاکنون بارها به صورت شفاهی و مکاتبات رسمی این مشکلات فنی به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گزارش شده است، اظهار داشت: اما شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به جای اصلاح سیستم‌های فنی، جایگاه داران را جرایم سنگین چند صد میلیون تومانی می کند. وی با یادآوری اینکه برخی از کارت‌های باطله و سوخته شده به ویژه آن دسته از کارت‌هایی که به صورت موقت توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی صادر شده این روزها مورد استفاده مجدد توسط افراد سودجو قرار می‌گیرد، بیان کرد: وقتی هم کارت باطله‌ای با سهمیه بنزین نامحدود کشف می شود شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به جای پیگری مشخصات صاحب کارت و خودرو، جایگاه‌ها را جریمه می کند. حاج محمدرضا با بیان اینکه بر روی هر کارت هوشمند سوخت، شماره خودرو، نام و نام خانوادگی دارنده خودرو حک و درج می شود، تبیین کرد: با این وجود این مشخصات ملاک پیگیری شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیست. 4 لیتر سهمیه بخرید، 60 لیتر بنزین هدیه بگیرید رئیس انجمن جایگاه داران سوخت سراسر کشور با تاکید بر اینکه با گذشت 6 سال از اجرای عرضه کارتی و سهمیه بندی بنزین هم اکنون یکسری مشکلات گسترده فنی در سامانه هوشمند سوخت وجود دارد، افزود: با این وجود کارشناسان و مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به هیچ وجه پیگیری حل و فصل این مشکلات سامانه هوشمند سوخت نیستند. این مقام مسئول با بیان اینکه اخیر برخی از کارت‌ها در جایگاه‌های سوخت مورد استفاده قرار می‌گیرد که " کد خطای 64 " می زند، ادامه داد: ویژگی این کارت ها آن است که از سهمیه بنزین 4 لیتر کم می کند اما دارنده کارت می‌تواند در ازای 4 لیتر کم شدن سهمیه خود حدود 60 لیتر بنزین 400 تومانی دریافت کند. وی با اعلام اینکه هم اکنون دستگاه کارتخوان تمامی تلمبه‌های بنزین در جایگاه‌های سوخت توسط شرکت ملی پخش نفتی پلمپ شده است، خاطرنشان کرد: جایگاه داران هیچگونه تماسی با این کارتخوان‌ها ندارند که امکان تغییرات فنی در سامانه را داشته باشند اما افراد سودجو با دست کاری کارت‌های بنزین باطله و سوخته شده می‌توانند سهمیه سوخت نامحدود دریافت کنند. حاج محمدرضا در پایان با تاکید بر اینکه جایگاه داران سوخت اگر هم تخلفی در جایگاه مشاهده کنند هیچگونه اختیار قانونی و قضائی برای برخورد با متخلفان ندارند، گفت: اما شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با نادیده گرفتن تمامی مشکلات، جایگاه داران را جریمه می‌کند که این تشکل صنفی هم اخیرا به سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری شکایت کرده است. تاریخچه ورود کارت‌های بنزین با سهمیه نامحدود چهار اسفند ماه سال گذشته از وجود کارت‌های بنزین با سهمیه‌های نامحدود سوخت و حملات سایبری به کارت‌های بنزین به منظور برداشت بنزین خارج از نظام سهمیه‌بندی تعریف شده، خبر داده شده بود. با گذشت چند روز از انتشار این گزارش مستند، مسئولان وزارت نفت و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با تاکید بر اعمال بالاترین ضریب امنیتی در سامانه هوشمند سوخت کشور تصریح کردند: وجود هر نوع کارت سوخت جعلی و سوخت‌گیری بدون حد و مرز با آن کذب محض است. شهرام رضایی معاون فنی سامانه هوشمند سوخت کشور با اعلام اینکه اطلاعات مربوط به تراکنش‌های این کارت‌ها بنزین کاملا کنترل می شود، اظهار کرده بود: هیچ گونه کارت هوشمند سوخت جعلی نیز در کشور وجود ندارد و خواستار اجتناب از اظهارنظرهای غیرکارشناسانه رسانه‌ها در این باره شد. در همین حال سایت وزارت نفت با انتشار گزارشی، اعلام کرد: برخی رسانه‌ها در روزهای اخیر با انتشار اظهار نظرهای غیرکارشناسی و کذب سعی در ناایمن نشان دادن سامانه هوشمند سوخت کشور را دارند که این موضوع از اساس تکذیب می شود. با گذشت 140 روز از انتشار گزارش مستند و واقعی خبرگزاری مهر، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران این گزارش را رسما تائید کرد. از این رو این شرکت ملی پخش نفتی با انتشار گزارشی، اعلام کرده بود: با همکاری مشترک سازمان بازرسی کل کشور و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در راستای پایش اطلاعات سوخت گیری و رصد منشا تولید سوخت گیری‌های نامتعارف، 13 جایگاه که دارای بیشترین سوخت گیری‌های نامتعارف بودند تحت کنترل قرار گرفت. همچنین شرکت ملی پخش فرآورده نفتی در توجیه این حملات سایبری که ناشی از ضعف شدید سامانه هوشمند سوخت کشور است، توضیح داده بود: در هر سیستمی با قطع ارتباط، سیستم دچار اختلال جدی می‌شود از این رو در سیستم‌های پیشرفته، خدمت رسانی متوقف نشده و پیغام‌های هشدار گونه جهت بررسی موضوع تولید می‌شود. انتهای پیام//



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برادر رییس‌جمهور و فرمانده سپاه+عکس
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:18 | بازدید : 970 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران و حسین فریدون در بیستمین مجمع سالیانه فرماندهان سپاه پاسداران                

 
 

سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران و حسین فریدون در بیستمین مجمع سالیانه فرماندهان سپاه پاسداران



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
آمریکا آماده برداشتن تحریم های ایران شود
چهار شنبه 27 شهريور 1392 ساعت 14:10 | بازدید : 1200 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 

تابناک، 24 شهریور 1392

«توماس پیکرینگ»، سفیر بازنشسته آمریکا به همراه جسیکا تاچمن در مطلبی اشاره کرده اند که اکنون زمان برای ارتباط مثبت میان ایران و آمریکا فراهم است. «توماس پیکرینگ»، سفیر بازنشسته آمریکایی به همراه «جسیکا تاچمن»، رئیس بنیاد صلح بین الملل کارنگی در مطلبی مشترک اذعان کرده‌ان، اکنون زمان برای برداشتن قدم در راستای ایجاد ارتباط میان ایران و آمریکا مناسب و شرایط فراهم است. این مطلب آورده است: «این به علت جایگاه استراتژیک ایران و تأثیرش بر جهان اسلام است که ما به دنبال گسترش روابط خود با این کشور هستیم»؛ این جمله رونالد ریگان که نزدیک دو دهه پیش گفته شده، امروز هم به خوبی مصداق دارد. به رغم چند دهه سردی و دشمنی در روابط دو طرف، اکنون  رابطه با ایران به واسطه شرایط مناسبی که پیش آمده، در چهارچوب منافع ملی آمریکاست. اکنون انتخاب حسن روحانی و رفتن احمدی‌نژاد، زمینه را برای پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای آماده کرده و ایالات متحده باید این فرصت را آزمایش کند. اما برنامه هسته‌ای ایران، تنها دلیل بهبود روابط با ایران نیست، بلکه موضوع سوریه و تعمیق روزافزون آن، به خوبی نشان می‌دهد که دیپلماسی تنها راه برای ختم نهایی چالش هایی است که آمریکا در خاورمیانه با آن روبروست. برای مطالعه بیشتر به سایت تابناک مراجعه فرمایید.



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
فیلم کلید حسن روحانی
سه شنبه 19 شهريور 1392 ساعت 17:22 | بازدید : 1894 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

 

در صورتی که فیلم لود نمیشود به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

http://www.sonycard20.com/news/news_item.asp?NewsID=42981

 

 



:: موضوعات مرتبط: , sms , فرهنگی وادبی , لطیفه , مناسبتی , متفرقه , عکس های جالب , سیاسی , فرهنگی و سینما , پزشکی , اخبار روز ایران و جهان , مسابقه , طالع بینی هندی , تبلیغات و ارسال پیامک , معرفی کتاب , فروشگاه اینتر نتی شمیم امید , ورزشی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
شرایط جدید معافیت سربازی به دلیل طلاق مادر
شنبه 9 شهريور 1392 ساعت 14:3 | بازدید : 955 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )
 
شرایط جدید معافیت سربازی به دلیل طلاق مادر
رئيس سازمان وظيفه عمومي گفت: تنها فرزند ذکور بالاي 18 سال که والدين آنان از هم جدا شده اند، براي دريافت معافيت کفالت دائم بايد 30 ماه از زمان ثبت واقعه طلاق والدين، گذشته باشد. به گزارش خبرنگار اجتماعي...
رئيس سازمان وظيفه عمومي گفت: تنها فرزند ذکور بالاي 18 سال که والدين آنان از هم جدا شده اند، براي دريافت معافيت کفالت دائم بايد 30 ماه از زمان ثبت واقعه طلاق والدين، گذشته باشد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ سردار حمید صدرالسادات در تشريح اين خبر گفت: تنها فرزند ذکور بالاي 18 سال سالم در صورت جدايي مادر از همسر میتواند از معافيت کفالت استفاده کند.
وي با اشاره به اين که اين نوع معافيت در هيئت رسيدگي به کفالت مطرح مي شود، افزود: پس از ثبت واقعه طلاق ابتدا براي مشمول معافيت موقت صادر مي شود و پس از گذشت 30 ماه از زمان طلاق، معافيت دائم صادر خواهد شد اين درحالي است که شرايط معافيت، بعد از اين مدت (از جمله تنها فرزند ذکور بالاي 18 سال) استمرار داشته باشد.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ثبت واقعه طلاق در محضر و عدم غيبت را شرايط اصلي براي برخورداري از اين معافيت دانست و تصريح کرد: از آنجا که برخي اقدام به طلاق صوري مي کردند بنابراين براساس قانون جديد مصوب سال 1390، مقرر شد تا شرط اصلي براي معافيت دائم، گذشت 30 ماه از زمان ثبت طلاق باشد اين درحالي است که در گذشته از زمان ثبت، معافيت قابل اجرا بود.
سردار صدرالسادات افزود: مادران فاقد همسر تحت پوشش کميته امداد و بهزيستي (فوت يا طلاق) اگر داراي چند فرزند ذکور باشند، يکي از فرزندان آنها مي تواند از خدمت معاف شود به شرط آنکه برادر ديگرش از معافيت کفالت استفاده نکرده باشد.
به گفته وی اگر برادران ديگر از معافيت هايي مانند معافيت پزشکي و ... استفاده کرده باشند، اشکالي نداشته و مشمول مي تواند از معافيت کفالت استفاده کند. در اين معافيت، غيبت شرط نيست.


:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
گشت ارشاد بیش از پیش
شنبه 9 شهريور 1392 ساعت 9:25 | بازدید : 1020 | نوشته ‌شده به دست سجاد | ( نظرات )

مشاهدات از سطح شهر تهران حاکیست حضور گشت‌های ارشاد در پایتخت طی روزهای گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته و برخورد با بدپوششان تشدید شده است.

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر



حضور نیروهای پلیس پایتخت در این مدت در میادین و اطراف مراکز بزرگ خرید به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. اخبار دریافتی در عین حال از حضور پررنگ ماموران گشت ارشاد در مناطق تفرجی و تفریحی پایتخت همچون فرحزاد، دربند، درکه، لواسان و حتی توچال و برخورد با بدپوششان حکایت دارد.

عصر پنجشنبه نیز ماموران پلیس با حضور گسترده در برج میلاد که محل برگزاری یکی از کنسرت‌های پرمخاطب بود، ضمن جلوگیری از ورود افراد بدپوشش به کنسرت، با افراد متخلف برخورد کرده و تعدادی از افراد بدحجاب را نیز دستگیر کردند.

به نظر می‌آید برخورد با بدپوششان توسط پلیس پایتخت طی روزهای گذشته تشدید شده است.

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر

 

آغاز تشدید برخورد پلیس با زنان و دختران بدحجاب در تهران +تصاویر



منبع:isna.ir



:: موضوعات مرتبط: اخبار روز ایران و جهان , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

تعداد صفحات : 2
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد